Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2021-05-19 09:30:00 2021-05-19 16:30:00 Europe/Copenhagen Klientrelationer – find balancen mellem din personlighed og faglighed (ej tilmeldt) Klientrelationer – find balancen mellem din personlighed og faglighed, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=12827 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Klientrelationer – find balancen mellem din personlighed og faglighed

At være advokat er en stærk faglig position. Som jurister og advokater har vi hidtil primært skulle være synlige omkring en konkret sag, når vores klienter havde udfordringer, der skulle løses. I dag skal vi kunne skabe relationer i hverdagen for at fastholde klienter og udvikle samarbejder. På kurset får du mere indsigt i at bruge din personlighed som supplement til din faglighed. 


19. maj 2021
7 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse
Som advokat kan vi i en række sammenhænge opnå styrke, når vi har modet til at træde foran og vise, at vi også har en personlighed ved siden af den faglighed, der selvfølgelig skal være på plads som det primære. Denne udvikling har været undervejs længe og ses tydeligt i andre brancher, mens der i advokatbranchen fortsat er en meget formel kultur.

Hidtil har vi som jurister og advokater primært skulle være synlige, når der var en konkret sag – når vores klienter havde udfordringer, der skulle løses. I dag skal vi kunne skabe relationer i hverdagen for at fastholde og udvikle nye klienter og samarbejder.

I fremtiden er det måske kun vores personlighed, der kan differentiere os fra robotter og algoritmer. Advokatbranchen har et stort fokus på digitalisering og automatisering, fordi der konstant bliver fortalt, at dele af advokatens aktuelle indsatser fremover vil blive overtaget af algoritmer. Det betyder næppe, at funktionen advokat bliver overflødig. Tværtimod kan den potentielt styrkes, hvis vi blot finder en ny form, der giver kunden mere, end det algoritmen og robotten har at tilbyde.
 
På kurset vil du: 
  • Få inspiration og værktøjer til at blive mere synlig som advokat
  • Blive bevidst om balance mellem din faglighed og personlighed
  • Blive klar hvad, der skal til, for at man som advokat flytter sig ind i fremtiden.
Underviser

Anders Bjørk

Anders Bjørk - foredragsholder, underviser og forandringsvejleder. De seneste år har Anders haft sit fokus på leder- og medarbejderudvikling i private og offentlige virksomheder. Anders afholder ca. 180 foredrag og undervisningsdage om året fordelt over hele landet inden for bl.a. personligt lederskab, gennemslagskraft og samarbejde. Anders er uddannet jurist og har arbejdet med politikudvikling i Økonomi– og Erhvervsministeriet, hvor han bl.a. udarbejdede selskabs- konkurrencelove og materiale til ministerrådsmøder i Bruxelles. Han har også været et smut forbi Europa-Parlamentet, hvor han arbejdede i regi af Udvalget For Det Indre Marked. Anders foretog et karriereskift og blev siden forretningsudvikler i en medievirksomhed, og vandt flere priser som bedste sælger.

Anders Gisselmann

Gennem 19 år har Anders (1975) haft intenst fokus på at udvikle og træne foredragsholdere, ledere, konsulenter, eksperter, undervisere og andre der har behov for at kunne holde stærke foredrag og præsentationer i Danmark og internationalt. Han har udviklet, skrevet og implementeret adskillige foredrag ofte i spændingsfeltet hvor faglighed og personlighed smelter sammen. Han har været rådgiver og bestyrelsesmedlem hos en af verdens største foredragsformidlere, Athenas. Her har han desuden været konsulent på opstarten af foredragsbureauerne i Norge, Sverige og Tyskland. I dag sidder han desuden i bestyrelsen i NGO´en LittleBigHelp, er partner og bestyrelsesmedlem i en ejendomsvirksomhed og har bl.a. skrevet bestselleren, "Martin Thorborg - Iværksætter til jeg dør".

Henvendt til

Advokater, advokatfuldmægtige og ansatte i advokatvirksomheder, men andre med interesse for emnet er også meget velkomne.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

19. maj. kl. 09:30 - 16:30

 

Pris: kr. 4.850,00

Medlemspris: kr. 3.900,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

7 kursuslektionerAnders Bjørk
Anders Gisselmann
Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00