Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2020-09-03 09:30:00 2020-09-03 16:30:00 Europe/Copenhagen Bobestyrer i solvente dødsboer (ej tilmeldt) Bobestyrer i solvente dødsboer, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=13046 Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør Udskriv

Bobestyrer i solvente dødsboer

Grundkursus i bobestyrerbehandling, regler, bogholderi, sikring og realisering af aktiver, bomøder samt behandling af klage.


3. september 2020
7 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Du får overblik over reglerne om bobestyrerbehandling generelt med udgangspunkt i de solvente boer.

Kurset er et grundkursus i bobestyrerbehandling, hvor de almindelige regler om bobehandling gennemgås.

Kurset forudsætter, at man har et grundlæggende kendskab til dødsbobehandling og arveret, som man f. eks. kan have det efter at have gennemgået kurset Dødsbobehandling A-Z.

Kravene til bobestyrers bogholderi, herunder reglerne om boets konti gennemgås.

Vi vil derudover gennemgå reglerne om sikring og realisering af boets aktiver. 

På kurset vil vi arbejde med den praktiske tilrettelæggelse af arbejdet i bobestyrerboet. I den forbindelse vil vi bl.a. drøfte afholdelsen af bomøder, udarbejdelsen af referater og klagesagers behandling.

På kurset vil vi gennemgå forskellige situationer, som du som deltager kan være med til at give dit bud på løsningen af.

Kurset kan kombineres med kurset Bobestyrerboer - insolvente d. 4. september 2020.

Hvis du tilmelder dig begge kursusdage, får du kurset til en samlet pris på 7.200 kr. for medlemmer og 9.200 kr. for ikke medlemmer – beløbene er ekskl. moms.

Ønskes du at tilmelde dig begge dage og overnatning, skal dette skrives i bemærkningsfeltet.
Værelsesprisen er 1.100 kr. ekskl. moms. Når du overnatter, betaler Danske Advokater for middagen torsdag aften.

Underviser

Ditte Kjeldgaard

Ditte Kjeldgaard er advokat med speciale i familie- og arveret samt dødsbobehandling. Hun er advokat hos WTC advokaterne med kontor i Helsingør og Hillerød. Ditte Kjeldgaard har stor undervisningserfaring, da hun tidligere har været ekstern lektor på Københavns Universitet og hun har endvidere også erfaring med undervisning af advokater, sekretærer og ejendomsmæglere.

Helle Larsen

Helle Larsen er indehaver af Advokathuset Helle Larsen A/S som har kontor i både Hadsund og Hobro. Helle er tidligere formand for Danske Familieadvokater og har i en årrække undervist i familieret, dødsboer og i inkasso. Helle arbejder mest med familieret og dødsbobehandling. Helle har i mange år arbejdet ved domstolene og kender derfor også arbejdsvilkårene på den anden side af skranken.

Henvendt til

Sekretærer og andre sagsbehandlere, advokater og advokatfuldmægtige som har kendskab til dødsbobehandling, men som gerne vil have et overblik over de særlige sagsbehandlingsregler, der gælder solvente bobestyrerboer.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

3. sep. kl. 09:30 - 16:30

 

Pris: kr. 4.650,00

Medlemspris: kr. 3.700,00

Priser er ekskl. moms

 

Comwell Korsør
Ørnumvej 6
4220 Korsør

7 kursuslektionerDitte Kjeldgaard
Advokat

WTC Advokaterne
Helle Larsen
Advokat (H)

Advokathuset Helle Larsen A/S
Christina Stage
Christina Stage
Koordinator
T: +45 33 43 70 00
E: cst@danskeadvokater.dk

Kontakt

Kurser i insolvens, inkasso, IT, immateriel- og konkurrenceret og udbud. Ansvar for Danske Insolvensadvokater, Danske INKASSOadvokater og Danske IT-advokater. Desuden ansvarlig for markedsføringen af kurser og uddannelser.

Kontakt Christina Stage på tlf.

33 43 70 00

Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies