Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2021-01-21 10:00:00 2021-01-21 15:00:00 Europe/Copenhagen Familieret - Basis (ej tilmeldt) Familieret - Basis, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=13084 Ukendt Udskriv

Familieret - Basis

Kurset er et grundlæggende kursus inden for familieretten for dig, der skal til at sidde med skilsmisser, bodelinger, testamenter og ægtepagter.

Afholdes som fjernundervisning


21. januar 2021
6 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Kurset er et grundlæggende kursus inden for familieret for dig, der skal til at sidde med skilsmisser, bodelinger, testamenter og ægtepagter. På kurset vil du bl.a. blive indført i :

  • Reglerne om separation/skilsmisse- hvad skal man være opmærksom på.
  • De grundlæggende regler om bodeling, herunder betydningen af formuefællesskab, opgørelse af bodele samt behandling af pensioner.
  • De processuelle regler- hvordan anlægges en sag i skifteretten- §§ 1 eller § 2 sager, fri proces, udformning af henvendelse til skifteretten, vejledningsmødet etc.
  • Reglerne om særeje- hvad kan man og hvad kan man ikke når man skal oprette en ægtepagt.
  • De grundlæggende arveregler- hvordan skal testamentet koncipieres
  • Orientering om det nye Familieretshus 

Der vil i undervisningen blive inddraget eksempler og cases, således at undervisningen er møntet på en praktisk gennemgang med udlevering af materiale, der kan bruges i den daglige håndtering efter kurset.

 

 

Har du i forvejen erfaring med området, eller ønsker du blot emnet på højere niveau, kan du med fordel deltage på Familie- og arveret - elite.

Underviser

Anne Kjærhus Mortensen

Anne Kjærhus Mortensen er specialiseret inden for familie- og arveret samt dødsbobehandling. Anne er uddannet mediator og afholder kurser inden for familie/arveret og dødsbobehandling. Herudover er Anne ekstern lektor på Københavns Universitet i Arv og Pension (3. år) samt Privat generationsskifte (overbygning). Anne underviser desuden på Danske Advokaters sekretærskole. Anne er advokat hos Ret & Råd i Aarhus.

Henvendt til

Sekretærer og administrative medarbejdere, der skal til at arbejde med bodelinger, testamenter og ægtepagter og har behov for en grundlæggende og praktisk indføring.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

21. jan. kl. 10:00 - 15:00

 

Pris: kr. 4.650,00

Medlemspris: kr. 3.700,00

Priser er ekskl. moms

 

Online - Egen PC
Egen PC

6 kursuslektionerAnne Kjærhus Mortensen
Advokat (L), partner

Ret & Råd Aarhus C
Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies