Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2020-11-16 10:00:00 2020-11-17 16:00:00 Europe/Copenhagen Virksomhedsetablering - selskabsret (ej tilmeldt) Virksomhedsetablering - selskabsret, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=13135&Loginbox=true Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Virksomhedsetablering - selskabsret

Kurset er for dig, der ønsker at kunne yde grundig rådgivning om virksomhedsetablering – de forskellige virksomhedsformer, valg af virksomhedsform, etablering, ledelse, finansiering, ejeraftaler, exit-modeller m.m. Der fokuseres på praktik, udvalgte problemstillinger og faldgruber, og baseres på en lang række praktiske eksempler og cases. Efter kurset vil du blive i stand til på kvalificeret vis at rådgive om valg af virksomhedsform og alle de andre forhold forbundet med virksomhedsetablering.


16. - 17. november 2020
14 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Kurset omfatter virksomhedsetablering fra A-Z og rådgivning herom, herunder:

 • De forskellige virksomhedsformer og lovgrundlaget.
 • Valg af virksomhedsform (fordele og ulemper), holdingselskabsstiftelse, koncerner m.v.
 • Enkeltmandsvirksomheder (kort).
 • Interessentskaber, herunder interessentskabskontrakten.
 • Kommanditselskaber (kort).
 • Anparts- og aktieselskaber samt iværksætterselskaber.
 • Partnerselskaber (kort).
 • Stiftelsesdokumenter.
 • Ledelse og generalforsamlinger.
 • Kapitalbevægelser.
 • Vedtægter og ejeraftaler.
 • Omstruktureringer (kort).
 • Skat (kort).

Der tages afsæt i lovgivningen, retspraksis og teorien men har et klart fokus på advokatens rådgivning omkring virksomhedsetablering og praktiske aspekter i den forbindelse.

Undervisningen vil veksle mellem teori og praksis og vil indeholde en meget lang række praktiske eksempler og problemstillinger samt enkelte skriftlige cases.

I samarbejde med Djøfs Kurser og Uddannelser.

Underviser

Lars Merrild Hareskov

Lars Merrild Hareskov er partner hos DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab i København, og virksomhedsetablering er et af hans kerneområder. Lars har en omfattende undervisningserfaring, og underviste i mange år på advokatfuldmægtig og har de senere år undervist for advokater og mange andre.

Peter Michael Andersen

Peter M. Andersen har været ansat og senere partner i Bech-Bruun igennem 21 år og driver nu selvstændig advokatvirksomhed. Peters kernekompetencer er M&A, selskabsret og kontrakter. Peter har igennem årene beskæftiget sig med alt fra enkeltmandsvirksomheder til meget store virksomheder og fra virksomhedsetablering til grænseoverskridende fusioner. Herudover har Peter siden 1999 undervist advokater, advokatfuldmægtige, virksomhedsjurister m.fl. i selskabsret, dels på advokatfuldmægtiguddannelsen, dels i en række andre fora.

Henvendt til

Advokater/advokatfuldmægtige, virksomhedsjurister og erfarne sagsbehandlere, som beskæftiger sig med selskabsret og virksomhedsetablering, og som ønsker en praktisk gennemgang af området med udgangspunkt i lovgivning og praksis.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

16. nov. kl. 10:00 - 17:00

17. nov. kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 9.900,00

Medlemspris: kr. 8.200,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

14 kursuslektionerLars Merrild Hareskov
Partner, Advokat (H)

DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab
Peter Michael Andersen
Advokat

Peter M. Andersen Advokatanpartsselskab
Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies