Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2021-03-23 09:30:00 2021-03-23 16:30:00 Europe/Copenhagen Inkasso for feinschmeckere - Elitesekretær (ej tilmeldt) Inkasso for feinschmeckere - Elitesekretær, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=13158 Ukendt Udskriv

Inkasso for feinschmeckere - Elitesekretær

Få specialiseret viden og indsigt i inkassoområdet, så du føler dig beriget og udviklet fagligt. Det konkrete indhold på kurset vil være dikteret af nyeste retspraksis, lovgivning og tendenser inden for området

Afholdes som fjernundervisning


23. marts 2021
7 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Kurset har følgende hovedtemaer:

  • God inkassoskik
  • Persondatabeskyttelse
  • Forældelse
  • Kreditkøb og kreditaftalelov
  • Omkostninger
  • Betalingspåkrav
  • Fogedsager og fogedretsmøder

 

Kurset er til dig, der har brug for en praktisk gennemgang af emnet. Deltagerne opfordres til at skrive direkte til underviserne i god tid før kursusdagen, såfremt man ønsker en bestemt problemstilling belyst.

Kurset kan indgå som en del af elitesekretæruddannelsen.

 

Frivillig eksamen:

Hvis du gerne vil teste din viden og vil kunne dokumentere, at du har opnået nye færdigheder efter kurset, kan du tilmelde dig en frivillig eksamen, som foregår online den 30. marts 2021 kl. 9.00-10.30. Du får et log-in, og når du har løst opgaven, sender du din besvarelse til os elektronisk.

Tilmelding til den frivillige eksamen skal ske via dette link

Underviser

Karsten Nørgaard Müller

Karsten Müllers hovedkompetencer ligger inden for inkasso, civile retssager og procedure, kontrakter og aftaleret. Han er formand for foreningen af Inkassoadvokater. Herudover beskæftiger Karsten sig med ledelse og undervisning. Karsten er indehaver af advokatfirmaet Müller.

Tanja Lykke Stougaard

Tanja Stougaard er partner hos Horten, hvor hun har speciale i inkasso og finansiering. Tanja har stor erfaring inden for inkassovirksomhed i bred forstand og har desuden først et betydeligt antal retssager om spørgsmål inden for det insolvens- og finansieringsretlige område.

Henvendt til

Advokatsekretærer, advokater, advokatfuldmægtige og andre, der beskæftiger sig med, eller interesserer sig for, inkasso og tvangsfuldbyrdelse. Det forudsættes, at deltagerne har et grundlæggende kendskab til kursets temaer

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

23. mar. kl. 09:30 - 16:30

 

Pris: kr. 4.850,00

Medlemspris: kr. 3.900,00

Priser er ekskl. moms

 

Online - Egen PC
Egen PC

7 kursuslektionerKarsten Nørgaard Müller
Advokat (H)

Advokatfirmaet Müller
Tanja Lykke Stougaard
Advokat, Partner

Horten Advokatpartnerselskab, Aarhus
Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00