Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2020-06-15 10:00:00 2020-06-15 16:00:00 Europe/Copenhagen Landbrugs- og erhvervshandler (ej tilmeldt) Landbrugs- og erhvervshandler, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=13473 Hotel Park Middelfart - Viaduktvej 28, 5500 Middelfart Udskriv

Landbrugs- og erhvervshandler

Praktisk orienteret kursus med fokus på berigtigelse af landbrugs- og erhvervshandler. Underviserne vil gennemgå relevant teori og praktiske ekspeditioner i forhold til sagsforløbet for en landbrugshandel og andre erhvervshandler.


15. juni 2020
6 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Få styr på arbejdsgangen og få konkrete redskaber til at kunne berigtige landbrugs- og andre erhvervshandler.

 

Underviserne gennemgår en landbrugshandel fra A-Z med tilhørende erklæringer, dokumenter, og hvad man skal være opmærksom på undervejs. Du vil få gode fif og gode råd til den selvstændige berigtigelse af landbrugshandler generelt, herunder hvad der er tinglyst på en landbrugsejendom (servitutter såsom gamle samdrifts-deklarationer, gamle servitutter vedr. forkøbsret, aftægt og lign., der kan have stor betydning for landbrugshandlen.

 

Underviserne vil også gennemgå andre erhvervshandler, hvor kursisten både vil få indblik i det aftaleretlige og i den praktiske gennemgang af en erhvervshandel inkl. den digitale tinglysningsekspedition, tinglysningsafgifter, dokumenter, refusions-opgørelse, frigivelse af købesummen m.v.

Underviser

Anne Mette Jensen

Anne Mette Jensen arbejder som sagsbehandler hos Centrovice, hvor hun yder rådgivning inden for landbrug og erhverv.

Ulla Zurita

Ulla Zurita, Advokat og Partner hos Denlaw Advokater. Ulla har undervist for Danske Advokater siden 1999 i ejendomshandler og siden 2009 i digital tinglysning. Til daglig arbejder Ulla med bl.a. bolighandler, erhvervshandler, entrepriseret og tinglysningssager.

Henvendt til

Sekretærer og andre der har brug for relevant teori og praktiske ekspeditioner i forhold til sagsforløbet i en landbrugshandel eller andre erhvervshandler.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

15. jun. kl. 10:00 - 16:00

 

Pris: kr. 4.650,00

Medlemspris: kr. 3.700,00

Priser er ekskl. moms

 

Hotel Park Middelfart
Viaduktvej 28
5500 Middelfart

6 kursuslektionerAnne Mette Jensen
Advokatsekretær
Ulla Zurita
Advokat

Denlaw Advokater