Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2020-02-28 09:30:00 2020-02-28 16:30:00 Europe/Copenhagen Digital tinglysning - Elitesekretær (ej tilmeldt) Digital tinglysning - Elitesekretær, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=13533 Danske Advokater Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Digital tinglysning - Elitesekretær

Vær på forkant med den næste opdatering fra tinglysningsretten. 

Den 13. marts omlægges bl.a. beregning af tinglysningsafgift og afgiftserklæringerne. Dette gælder for alle anmeldelser, og det kan have betydning for allerede oprettede kladder.

Underviserne kommer også ind på indeksreguleringen af tinglysningsafgiften og omlægning af Forevis dokumentation, omlægning af ægtepagter og påtegninger til disse, samt endnu en ny kategorimulighed. Tinglysningsretten vil fremadrettet stramme op omkring manglende brug af ekstrakttekst, og vi gennemgår derfor, hvordan du kan ekstrahere f.eks. en vedtægt eller en samejekontrakt, så den ikke afvises ved tinglysning.


28. februar 2020
7 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Den 13. marts omlægges bl.a. beregning af tinglysningsafgift og afgiftserklæringerne. Dette gælder for Alle anmeldelser, og det kan have betydning for allerede oprettede kladder.
 

På dette elitekursus får du seneste nyt fra Tinglysningsretten, seneste nye regler vedrørende tinglysningsafgifter, upload af bilag i forhold til persondataforordningen, aktuelt vedrørende opdeling af ejerlejligheder hos Geodatastyrelsen samt meget mere.

 

Underviserne kommer også ind på indeksreguleringen af tinglysningsafgiften og om omlægning af Forevis dokumentation, omlægning af ægtepagter og påtegninger til disse, herunder endnu en ny kategorimulighed. Tinglysningsretten vil fremadrettet stramme op omkring manglende brug af ekstrakttekst, du vil derfor på kurset få at vide, hvordan du kan ekstrahere f.eks. en vedtægt eller en samejekontrakt, så den ikke afvises ved tinglysning.

 
Det er et praktisk orienteret kursus krydret med juridiske eksempler

 

Herudover kommer vi omkring udfordringer i:

Adkomstrubrikken:

  • herunder udstyknings- og arealoverførselsskøder og erhvervshandler

Pantrubrikken:

  • herunder udfordringer ved tinglysning af pant i andelsboliger, kombinationspåtegninger, spaltede dokumenter, underpant samt pantstiftende servitutter med den til enhver tid værende ejer som debitor.

Servitutter:

  • herunder krav til ekstrakttekst, tinglysning af vielsesattester samt brug af Tinglysningslovens § 20 samt oprettelse af den til enhver tid værende ejer som påtaleberettigede.

 Personbogen: 

  • herunder udfordringer ved oprettelse af ægtepagter.

Tinglysningssvar:

  • herunder Tinglysningsrettens bemærkninger på tinglyste dokumenter, brug af sikkerhedssele samt kort om kære.

 

Frivillig eksamen
Hvis du gerne vil teste din viden og dokumentere, at du har opnået nye færdigheder efter kurset, kan du tilmelde dig en frivillig eksamen, som foregår online onsdag den 11. marts 2019 kl. 09.00 – 10.30. Du får et log-in og, når du har løst opgaven, sender du din besvarelse til os elektronisk.

 Kurset er klassificeret som elitekursus, og det betyder, at dit resultat vil tælle med, hvis du ønsker at blive ”elitesekretær”.

 Eksamensgebyret er på kr. 995 ekskl. moms.

 

Er du ny inden for området, kan det være, at vores kursus Digital tinglysning - Step by step er interessant for dig. Læs mere her

 

Danske Advokater har oprettet interne netværk i Digital Tinglysning – Læs mere her: 

Underviser

Jette Sjælland

Jette Sjælland er uddannet advokatsekretær og ejendomsmægler og har arbejdet på advokatkontor med ejendomshandler som arbejdsområde siden 1984. Endvidere har Jette været med i brugergruppen vedrørende digital tinglysning siden 2009 og har undervist på Danske Advokaters Grundskole for advokatsekretærer. Jette Sjælland er tillige certificeret køberrådgiver og har siden primo 2015 arbejdet i en af landets store ejendomsmæglerkæder.

Ulla Zurita

Ulla Zurita, Advokat og Partner hos Denlaw Advokater. Ulla har undervist for Danske Advokater siden 1999 i ejendomshandler og siden 2009 i digital tinglysning. Til daglig arbejder Ulla med bl.a. bolighandler, erhvervshandler, entrepriseret og tinglysningssager.

Henvendt til

Kurset henvender sig til sekretærer, fuldmægtige og andre medarbejdere, der har kendskab til det digitale tinglysningssystem.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

28. feb. kl. 09:30 - 16:30

 

Pris: kr. 4.650,00

Medlemspris: kr. 3.700,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

7 kursuslektionerJette Sjælland
Ejendomsmægler

Nybolig
Ulla Zurita
Advokat

Denlaw Advokater
Susanne Kærgård Wyniger
Susanne Kærgård Wyniger
Kursuskoordinator
T: +45 33 43 70 00
E: swy@danskeadvokater.dk

Kontakt

Kurser i fast ejendom, entreprise, ejendomsadministration, miljø samt energi. Ansvar for Danske Miljøadvokater. Kurser for administrative medarbejdere.

Kontakt Susanne Kærgård Wyniger på tlf.

33 43 70 00