Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2021-03-24 09:00:00 2021-03-24 16:00:00 Europe/Copenhagen Aktuel immaterialret (ej tilmeldt) Aktuel immaterialret, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=13705&Loginbox=true MBK Kursuslokaler - Pilestræde 61, 1, 1112 København K Udskriv

Aktuel immaterialret

Bliv opdateret på den danske, europæiske og globale udvikling inden for hele immaterialretten, og få indblik i både ny praksis og nye regler.


24. marts 2021
7 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Immaterialretten er i høj grad internationalt orienteret og tæt knyttet til den teknologiske udvikling. Globale konventioner på området har afgørende indflydelse på dansk lovgivning, og den teknologiske udvikling nødvendiggør stadig nye regler.

På kurset bliver du ajour med den seneste udvikling på det immaterialretlige område. Du får et overblik over de sidste nye tendenser inden for dansk og international immaterialret, og du får indblik i både ny praksis og nye regler.
 

Dagen giver dig indblik i:

  • ny dansk lovgivning 
  • nye initiativer inden for EU og WIPO, fx det nye copyrightdirektiv
  • dansk retspraksis
  • EU-Domstolens praksis
  • seneste udvikling på domænenavnsområdet.

 

Kursets endelige emner og problemfelter bliver fastlagt umiddelbart inden kursets afholdelse.

 

Kurset afholdes i samarbejde med Djøf efteruddannelse.

Underviser

Christian Kragelund

Christian Kragelund rådgiver inden for alle områder af immaterialretten med særligt fokus på varemærker og domænenavne. Han rådgiver nationale og internationale klienter i komplekse, strategiske sager om etablering, vedligeholdelse og gyldighed og/eller krænkelse af immaterielle rettigheder. Han har særlig indsigt i rådgivning af internationale virksomheder om administration og komplekse IP-porteføljer.

Jakob Krag Nielsen

Jakob Krag Nielsen er partner hos Horten, hvor han specialiserer sig i sager om patenter, varemærker, forretningshemmeligheder og andre IP-rettigheder. Han har stor erfaring i at hjælpe virksomheder med at kommercialisere IP-rettigheder samt lægge og implementere IP-strategier. Jakob repræsenterer både danske og internationale virksomheder fra alle brancher.

Morten Rosenmejer

Morten Rosenmeier er professor i ophavsret på Københavns Universitet samt forfatter til en lang række ophavsretlige udgivelser. Desuden er han engageret i en række selskaber. Eksempelvis er han næstformand i bestyrelsen for Copydan Tekst og Node og formand for Dansk Selskab for Ophavsret. Morten har siden 1997 arbejdet på Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet, hvorfra han også blev juridisk kandidat i 1995.

Henvendt til

Kurset er for dig, der ønsker en ajourføring af din immaterialretlige viden. Du arbejder som advokat, virksomhedsjurist eller lignende.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

24. mar. kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 4.800,00

Medlemspris: kr. 4.100,00

Priser er ekskl. moms

 

MBK Kursuslokaler
Pilestræde 61, 1
1112 København K

7 kursuslektionerChristian Kragelund
Advokat, equitypartner

Horten
Jakob Krag Nielsen
Advokat (H), partner

Horten Advokatpartnerselskab
Morten Rosenmejer
Advokat, partner

Københavns Universitet
Christina Stage
Christina Stage
Koordinator
T: +45 33 43 70 00
E: cst@danskeadvokater.dk

Kontakt

Kurser i insolvens, inkasso, IT, immateriel- og konkurrenceret og udbud. Ansvar for Danske Insolvensadvokater, Danske INKASSOadvokater og Danske IT-advokater. Desuden ansvarlig for markedsføringen af kurser og uddannelser.

Kontakt Christina Stage på tlf.

33 43 70 00

Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies