Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2021-03-17 09:00:00 2021-03-17 13:00:00 Europe/Copenhagen Tillykke du er fyret, direktør (ej tilmeldt) Tillykke du er fyret, direktør, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=13711&Loginbox=true Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Tillykke du er fyret, direktør

Skal man tænke på afskedigelsen, allerede ved ansættelsen? Og hvordan gennemføres en værdig afskedigelse af en direktør? Hvilke temaer indtænkes, så afskedigelsen bliver konstruktiv og selskabet ’brandes’ positivt?

360 graders tilgang og indsigt i processen om afskedigelse af en direktør – set fra et bestyrelsesperspektiv.


17. marts 2021
4 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Få indsigt i de såvel juridiske såvel som strategiske temaer, selskabet med fordel kan tænke ind i afskedigelsen og få indsigt i de eksistentielle konsekvenser en konstruktiv afskedigelse kan have for en direktør i forhold til en mere almen afskedigelse med begrundelse i ”manglende resultatskabelse”, ”omstrukturering”, ”ny strategi” eller lignende.

Over fire timer bliver du taget igennem de vigtigste elementer i afskedigelsen af en direktør, overvejelser som gerne starter allerede ved ansættelsen.

Du vil få indsigt i, hvem der egentlig har direktørstatus, det rent aftaleretlige omkring ansættelsen og afskedigelsen af direktører, ligesom du vil blive taget igennem de helt formelle selskabsretlige aspekter af en direktørs ophør. Vi vil også have fokus på den gode interne og eksterne kommunikation om ophøret af samarbejdet, herunder hvad der ikke må kommunikeres, hvilke signaler en afskedigelse af en direktør kan have til virksomheden og dermed vigtigheden af, at man som bestyrelse/virksomhed sørger for, at afskedigelsen sker på ordentlig vis. Bestyrelsen må ikke glemme at tage vare på direktøren som menneske; som deltager vil du derfor også få indsigt i, hvordan et godt transitionsforløb kan forløbe, og hvilken betydning det har for den afskedigede direktør at være blevet opsagt. 

Underviser

Christina Kanstrup

Associate Partner & Business Psychologist, Human Capital Group 2008 - Founder, Mind Connection og forfatter til bogen “Du er Fyret – Tillykke!” (juni 2018)

Nina Wedsted

Nina Wedsted har mange års erfaring med generelle juridiske problemstillinger inden for HR-juraen, men beskæftiger sig særligt med incitamentsprogrammer, herunder optionsprogrammer og bonusaftaler, fratrædelsesordninger, direktørkontrakter og strukturering og eksekvering af kollektive afskedigelser. Nina har procederet mange ansættelsesretlige sager og har erfaring med voldgift og fagretlig tvistløsning. Nina er partner i advokatfirmaet Labora Legal, der er specialiseret i HR-jura.

Henvendt til

Bestyrelsesmedlemmer, ledelse eller lignende, der ønsker en bredere forståelse for konsekvenser af at afskedige en direktør.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

17. mar. kl. 09:00 - 13:00

 

Pris: kr. 3.400,00

Medlemspris: kr. 2.700,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

4 kursuslektionerChristina Kanstrup
Direktør, Erhvervspsykolo
Nina Wedsted
Advokat, Partner

Labora legal
Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies