Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2021-06-23 09:00:00 2021-06-23 16:30:00 Europe/Copenhagen ABR 18 i praksis (ej tilmeldt) ABR 18 i praksis, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=13877 Ingeniørforeningens Mødecenter - Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V Udskriv

ABR 18 i praksis

Lær om samspillet mellem de nye juridiske spilleregler i ABR 18 og de tekniske ydelsesbeskrivelser.


23. juni 2021
7 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

ABR 18 er fundamentet for aftaler om rådgivning og bistand inden for bygge- og anlægsvirksomhed, hvor bygherren ikke er forbruger. 

Kurset giver dig et unikt indblik i både de centrale elementer i ABR 18 og de nye ydelsesbeskrivelser og i samspillet mellem ABR 18 og ydelsesbeskrivelserne. Du får et godt blik for udfordringer og faldgruber i det omfattende og komplekse aftalesystem for teknisk rådgivning og bistand, og du får ikke mindst et bedre beredskab til udformningen af rådgiveraftaler.

Kurset giver dig derudover en opdatering på nyeste rets- og voldgiftspraksis om rådgiveransvar i forbindelse med både projektrådgivning og bygherrerådgivning.

 

På kurset får du:

  • indsigt i de væsentligste regler for og problemområder ved at bruge teknisk rådgivning og bistand i bygge- og anlægsvirksomhed
  • indblik i det praktiske samspil mellem ABR 18 og ydelsesbeskrivelserne
  • redskaber til at håndtere faldgruber og udfordringer i aftaler om teknisk rådgivning og bistand
  • indsigt i den seneste rets- og voldgiftspraksis om rådgiveransvar
  • praktiske eksempler og cases, der belyser problemstillinger og løsninger.

 

Du får mest ud af kurset, hvis du har et grundlæggende kendskab til ABR og aftaler om teknisk rådgivning og bistand i forvejen.

Du kan deltage, uanset om du har erfaring med konkrete byggesager, eller din erfaring er af en mere overordnet karakter. 

 

Kurset udbydes i samarbejde med Djøf kurser og uddannelser.

Underviser

Claus Berg

Claus Berg er partner i Bech-Bruun og specialrådgiver inden for entreprise, udbud m.m. Han er en af de mest benyttede og værdsatte undervisere, og har gennem en lang årrække været fast underviser for Danske Advokater inden for emner som entreprise, udbud og voldgift. Claus Berg er forfatter til flere publikationer b.la. bogen Udbudsret i byggeriet (2012).

Kim Christiansen

Ingen beskrivelse.

Henvendt til

Du beskæftiger dig med byggeri på enten bygherre-, entreprenør- eller rådgiversiden. Du er fx jurist eller advokat, eller du kan være bygherre- eller projektrådgiver eller projekt- eller byggeleder.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

23. jun. kl. 09:00 - 16:30

 

Pris: kr. 4.800,00

Medlemspris: kr. 4.200,00

Priser er ekskl. moms

 

Ingeniørforeningens Mødecenter
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

7 kursuslektionerClaus Berg
Partner

Bech-Bruun Advokatfirma
Kim Christiansen
Arkitekt MAA
Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00