Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2021-01-26 09:00:00 2021-01-26 16:00:00 Europe/Copenhagen Konkurrencenyt (ej tilmeldt) Konkurrencenyt, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=13905 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Konkurrencenyt

Der sker utroligt meget inden for konkurrenceretten i disse år. I 2020 blev der fremsat et meget omdiskuteret forslag til ændring af konkurrenceloven under henvisning til det såkaldte ECN+ direktiv. Med ændringerne bliver det vigtigere end nogensinde at få kendskab til ”do’s and dont’s” og holde sig opdateret om nyeste praksis.

Ny dato på vej!


26. januar 2021
7 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

På kurset vil du blive opdateret på den seneste danske og EU-retlige praksis vedrørende forbuddet mod konkurrencebegrænsende aftaler, misbrug af dominans samt konkurrenceretlige forhold omkring distributionsaftaler. Du får et indblik i, hvilken adfærd og brancher konkurrencemyndighederne for tiden har særligt fokus på samt andre aktuelle emner.

 

Med erfarne indlægsholdere fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og førende rådgivere i konkurrenceret og konkurrenceøkonomi får du et værdifuldt perspektiv på de forskellige emner i konkurrenceretten.

 

Som altid er advokat og managing partner hos Gorrissen Federspiel, Martin André Dittmer, vært for dagen.

 

Indlægsholdere samt program for dagen følger snarest. 

 

Afholdes i samarbejde med Djøfs Kurser & Uddannelser.

Underviser

Martin André Dittmer

Martin André Dittmer er managing partner og leder af EU- & Konkurrenceret hos Gorrissen Federspiel. Han har omfattende praktisk erfaring med og ekspertise i EU-ret, herunder konkurrenceret og udbudsret. Inden for konkurrenceretten beskæftiger Martin sig med fusionsanmeldelser til Kommissionen og de danske konkurrencemyndigheder, rådgivning af klienter om horisontale og vertikale aftaler under artikel 101 (herunder karteller), misbrugssager efter artikel 102, og alle typer problemstillinger inden for dansk konkurrenceret.

Henvendt til

Dig, der arbejder med konkurrenceret, og skal sørge for, at din virksomhed eller dine klienter modtager den mest kvalificerede og kompetente rådgivning, så de undgår at blive fanget i konkurrencereglernes indviklede net.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

26. jan. kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 4.850,00

Medlemspris: kr. 3.900,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

7 kursuslektionerEt rigtigt spændende arrangement, og det er altid sjovt at høre de forskellige emner blive diskuteret fra flere sider, herunder myndighedernes kontra advokaternes.

Tidligere kursist
Martin André Dittmer
Advokat, managing partner

Gorrissen Federspiel
Christina Stage
Christina Stage
Koordinator
T: +45 33 43 70 00
E: cst@danskeadvokater.dk

Kontakt

Kurser i insolvens, inkasso, IT, immateriel- og konkurrenceret og udbud. Ansvar for Danske Insolvensadvokater, Danske INKASSOadvokater og Danske IT-advokater. Desuden ansvarlig for markedsføringen af kurser og uddannelser.

Kontakt Christina Stage på tlf.

33 43 70 00

Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies