Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2021-01-19 09:00:00 2021-01-19 12:00:00 Europe/Copenhagen Den nye huseftersynsordning (ej tilmeldt) Den nye huseftersynsordning, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=14004 Ukendt Udskriv

Den nye huseftersynsordning

Nye tilstands- og el-rapporter pr. 1. oktober 2020.

 

Afholdes som fjernundervisning


Udbytte: Huseftersynsordningen har eksisteret i mange år med små ændringer undervejs. Pr. 1. oktober 2020 vil vi se en stor ændring i måden, tilstands- og el-rapporterne bliver udfærdiget på. Denne ændring vil, udover selve de ændrede rapporter og måden at læse dem på, betyde ændringer i måden at vurdere ejerskifteskader på. Praksis vil på nogle områder skulle bygges op igen.

19. januar 2021
3 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Kurset har fokus på de ændringer, som vi vil møde med de nye rapporter.

Det vil give huskøberne nogle rapporter, som ser helt anderledes ud, og som kan give et indtryk af et hus med mange flere bemærkninger fra den byggesagkyndige.

Herudover er der tale om nogle ændringer, som kan give en anden praksis på visse områder omkring ejerskifteforsikringens dækning, og der vil være områder, hvor ny praksis skal dannes.

 

Vi gennemgår de områder, som vil give en anderledes hverdag vedrørende de byggesagkyndige og især ejerskifteforsikringens dækninger.

 

Som boligadvokat vil det være vigtigt at kunne gennemskue ændringerne og kunne forklare dem.

 

Kurset udbydes i samarbejde med Danske Boligadvokater.
DBA’s medlemspris:  kr. 1.200 (Medlemmer) og kr. 1.500 (Kollegaer i medlemsfirma samt DBA-støtter)

 

Passer datoen dårligt, eller vil du hellere på kursus i Horsens? Kurset afholdes også i Horsens d. 14. januar 2021.

Underviser

Martin Persson

Martin Persson er cand. jur. fra Københavns Universitet. Han har siden 2005 arbejdet med Huseftersynsordningen og Ejerskifteskade som skadebehandler og som leder i Nykredit og Gjensidige Forsikring. Martin underviser på Forsikringsakademiet og derudover for Sikkerhedsstyrelsen, når nye byggesagkyndige skal uddannes. Han sidder i faste og ad hoc udvalg under F&P, og har blandt andet spillet en betydelig rolle for selskaberne i arbejdet omkring de nye tilstands- og el-rapporter. Martin har de sidste 10 år undervist og holdt foredrag for mange forskellige interessenter omkring Huseftersynsordningen, fx ejendomsmæglere, advokater og byggesagkyndige. Han har en bred viden på alle fronter omkring Huseftersynsordningen og har erfaring fra alle perioder i ordningen.

Henvendt til

Advokater, fuldmægtige og andre, der ønsker at blive opdateret på ændringerne.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

19. jan. kl. 09:00 - 12:00

 

Pris: kr. 3.000,00

Medlemspris: kr. 2.400,00

Priser er ekskl. moms

 

Online - Egen PC
Egen PC

3 kursuslektionerMartin Persson
Chef - ejerskifteskade & retshjælp
Christina Stage
Christina Stage
Koordinator
T: +45 33 43 70 00
E: cst@danskeadvokater.dk

Kontakt

Kurser i insolvens, inkasso, IT, immateriel- og konkurrenceret og udbud. Ansvar for Danske Insolvensadvokater, Danske INKASSOadvokater og Danske IT-advokater. Desuden ansvarlig for markedsføringen af kurser og uddannelser.

Kontakt Christina Stage på tlf.

33 43 70 00

Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies