Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2021-03-02 13:00:00 2021-03-02 17:00:00 Europe/Copenhagen Konkurskarantæne (ej tilmeldt) Konkurskarantæne, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=14013 Ukendt Udskriv

Konkurskarantæne

Få en indførsel i den praktiske behandling af indstillinger om konkurskarantæne og forberedelse af retssagens indledning.


2. marts 2021
4 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Vi lægger vægt på den praktiske behandling af sagerne, herunder indsamling af oplysninger, udfærdigelse af indstillinger og første processkrift.

Vi vil i den forbindelse også gennemgå reglerne og udvalgt relevant retspraksis på området, ligesom der vil blive fremhævet udfordringer med reglerne. 

Underviser

Michael Schebye Brandt-Jensen

Michael Schebye Brandt-Jensen, advokat (L), Plesner Advokatpartnerselskab, er højt specialiseret i insolvens- og rekonstruktionsret, og han beskæftiger sig primært med varetagelse af kreditorers rettigheder, finansiel rekonstruktion af kriseramte virksomheder samt konkursboers og rekonstruktionsboers behandling. Michael har behandlet en lang række både større og mindre konkursboer samt rekonstruktioner af både national og international karakter, herunder OW Bunker-koncernen, F-Group A/S under rekonstruktion (FONA), VVD II A/S under konkurs (tidligere Nordjysk Lift A/S) DAN-Palletiser A/S under konkurs og Pilgrim A/S under rekonstruktion, ligesom han rådgiver både danske og udenlandske klienter. Han har omfattende erfaring med førelse af retssager og har møderet for Landsretten.

Henvendt til

Advokater, advokatfuldmægtige og alle andre, der arbejder med konkurskarantænesager.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

2. mar. kl. 13:00 - 17:00

 

Pris: kr. 3.400,00

Medlemspris: kr. 2.700,00

Priser er ekskl. moms

 

Online - Egen PC
Egen PC

4 kursuslektionerMichael Schebye Brandt-Jensen
Advokat (L)

Plesner Advokatpartnerselskab
Christina Stage
Christina Stage
Koordinator
T: +45 33 43 70 00
E: cst@danskeadvokater.dk

Kontakt

Kurser i insolvens, inkasso, IT, immateriel- og konkurrenceret og udbud. Ansvar for Danske Insolvensadvokater, Danske INKASSOadvokater og Danske IT-advokater. Desuden ansvarlig for markedsføringen af kurser og uddannelser.

Kontakt Christina Stage på tlf.

33 43 70 00

Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies