Velkommen  

Kursusbeskrivelse

del del del Gem i din kalender 2022-03-01 09:00:00 2022-03-01 16:00:00 Europe/Copenhagen Aktuel immaterialret (ej tilmeldt) Aktuel immaterialret, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=14113 CfL - Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø Udskriv

Aktuel immaterialret

Bliv opdateret på den danske, europæiske og globale udvikling inden for hele immaterialretten, og få indblik i både ny praksis og nye regler.


1. marts 2022
7 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Immaterialretten er i høj grad internationalt orienteret og tæt knyttet til den teknologiske udvikling. Globale konventioner på området har afgørende indflydelse på dansk lovgivning, og den teknologiske udvikling nødvendiggør stadig nye regler.

 

På kurset bliver du ajour med den seneste udvikling på det immaterialretlige område. Du får et overblik over de sidste nye tendenser inden for dansk og international immaterialret, og du får indblik i både ny praksis og nye regler.
 

Dagen giver dig indblik i:

  • ny dansk lovgivning 
  • nye initiativer inden for EU og WIPO, fx det nye copyrightdirektiv
  • dansk retspraksis
  • EU-Domstolens praksis
  • seneste udvikling på domænenavnsområdet.

 

Kursets endelige emner og problemfelter bliver fastlagt umiddelbart inden kursets afholdelse.

 

Kurset udbydes i samarbejde med Djøfs Kurser og Uddannelse.

Underviser

Christian Kragelund

Christian Kragelund rådgiver inden for alle områder af immaterialretten med særligt fokus på varemærker og domænenavne. Han rådgiver nationale og internationale klienter i komplekse, strategiske sager om etablering, vedligeholdelse og gyldighed og/eller krænkelse af immaterielle rettigheder. Han har særlig indsigt i rådgivning af internationale virksomheder om administration og komplekse IP-porteføljer.

Jakob Krag Nielsen

Jakob Krag Nielsen er partner hos Horten, hvor han specialiserer sig i sager om patenter, varemærker, forretningshemmeligheder og andre IP-rettigheder. Han har stor erfaring i at hjælpe virksomheder med at kommercialisere IP-rettigheder samt lægge og implementere IP-strategier. Jakob repræsenterer både danske og internationale virksomheder fra alle brancher.

Morten Rosenmeier

Morten Rosenmeier er professor i ophavsret ved Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet, Center for Informations- og Innovationsret (CIIR). Han er forfatter til en række bøger og artikler om ophavsret, herunder bogen ”Immaterialret”, der er lærebog på jurastudiet.

Henvendt til

Kurset er for dig, der ønsker en ajourføring af din immaterialretlige viden. Du arbejder som advokat, virksomhedsjurist eller lignende.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

1. mar. kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 4.950,00

Medlemspris: kr. 4.400,00

Priser er ekskl. moms

 

CfL
Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

7 kursuslektionerChristian Kragelund
Advokat, equitypartner

Bugge Valentin Advokatpartnerselskab
Jakob Krag Nielsen
Partner

Horten Advokatpartnerselskab
Morten Rosenmeier
Professor

Københavns Universitet - Det Juridiske Falkultet
Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00