Velkommen  

Kursusbeskrivelse

del del del Gem i din kalender 2021-12-14 09:30:00 2021-12-14 15:00:00 Europe/Copenhagen Digital Tinglysning – Få styr på tinglysningserklæringerne (ej tilmeldt) Digital Tinglysning – Få styr på tinglysningserklæringerne, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=14157&Loginbox=true Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Digital Tinglysning – Få styr på tinglysningserklæringerne

Få styr på tinglysningserklæringerne og undgå fristlysninger eller afvisninger. Et praktisk kursus inkl. henvisninger til love og bekendtgørelser i forbindelse med at finde den rigtige erklæring.


14. december 2021
6 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Dette kursus har fokus på tinglysnings- og afgiftserklæringer i forbindelse med tinglysning af adkomster, pant og servitutter. Underviserne vil gå i dybden med diverse erklæringer, hvor også forskelle fra den ene erklæring til den anden gennemgås. På den måde får kursisten et godt overblik over erklæringerne i praksis og med henvisning til diverse love og bekendtgørelser. Dette kendskab er med til at sikre, at anmelderen bruger den/de korrekte erklæringer – og dermed kan undgå fristlysninger eller afvisninger.

 

Underviserne vil på samme kursus komme ind på seneste nyt i forbindelse med opdatering af tinglysning.dk medio marts samt endvidere have fokus på vedtægter i forbindelse med ikrafttræden af den nye normalvedtægt den 1. januar 2021.

 

Kurset vil være såvel praktisk som juridisk orienteret.

Underviser

Brian Pedersen Veie

Brian Pedersen er sekretariatschef i Tinglysningsretten og er en af de personer, der ved mest om digital tinglysning. Derfor er han også en meget benyttet underviser.

Ulla Zurita

Ulla Zurita er advokatfuldmægtig i Hasløv og Stæhr Advokater. Ulla er en af de personer, der har mest praktisk erfaring med fast ejendom og tinglysning. Ulla er en af vore mest benyttede undervisere inden for fast ejendom og tinglysning.

Henvendt til

Dette kursus henvender sig til sekretærer, sagsbehandlere og andre der arbejder med tinglysning.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

14. dec. kl. 09:30 - 15:00

 

Pris: kr. 4.850,00

Medlemspris: kr. 3.900,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

6 kursuslektionerBrian Pedersen Veie
Sekretariatschef/juridisk chef

Tinglysningsretten
Ulla Zurita
Advokat, Partner

Homann Advokater
Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00