Velkommen  

Kursusbeskrivelse

del del del Gem i din kalender 2022-03-29 09:00:00 2022-03-29 12:00:00 Europe/Copenhagen Den nye huseftersynsordning (ej tilmeldt) Den nye huseftersynsordning, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=PROD2706 Hotel Opus Horsens - Egebjergvej 1, 8700 Horsens Udskriv

Den nye huseftersynsordning

Kurset har fokus på de ændringer, som vi vil møde med de nye rapporter.


29. marts 2022
3 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Kurset har fokus på de ændringer, som vi vil møde med de nye rapporter. Det vil give huskøberne nogle rapporter, som ser helt anderledes ud, og som kan give et indtryk af et hus med mange flere bemærkninger fra den byggesagkyndige.
Herudover er der tale om nogle ændringer, som kan give en anden praksis på visse områder omkring ejerskifteforsikringens dækning, og der vil være områder, hvor ny praksis skal dannes.

Vi gennemgår de områder, som vil give en anderledes hverdag vedrørende de byggesagkyndige og især ejerskifteforsikringens dækninger.

Som boligadvokat vil det være vigtigt at kunne gennemskue ændringerne og kunne forklare dem.

Kurset udbydes i samarbejde med Danske Boligadvokater. DBA’s medlemspris:  kr. 1.200 (medlemmer) og kr. 1.500 (kollegaer i medlemsfirma samt DBA-støtter).

Underviser

Martin Persson

Martin Persson er cand. jur. fra Københavns Universitet. Han har siden 2005 arbejdet med Huseftersynsordningen og Ejerskifteskade som skadebehandler og som leder i Nykredit og Gjensidige Forsikring. Martin underviser på Forsikringsakademiet og derudover for Sikkerhedsstyrelsen, når nye byggesagkyndige skal uddannes. Han sidder i faste og ad hoc udvalg under F&P, og har blandt andet spillet en betydelig rolle for selskaberne i arbejdet omkring de nye tilstands- og el-rapporter. Martin har de sidste 10 år undervist og holdt foredrag for mange forskellige interessenter omkring Huseftersynsordningen, fx ejendomsmæglere, advokater og byggesagkyndige. Han har en bred viden på alle fronter omkring Huseftersynsordningen og har erfaring fra alle perioder i ordningen.

Henvendt til

Advokater, fuldmægtige og andre, der ønsker at blive opdateret på ændringerne.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

29. mar. kl. 09:00 - 12:00

 

Pris: kr. 3.000,00

Medlemspris: kr. 2.400,00

Priser er ekskl. moms

 

Hotel Opus Horsens
Egebjergvej 1
8700 Horsens

3 kursuslektionerMartin Persson
Chef - ejerskifteskade & retshjælp

Gjensidige Forsikring
Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00