Velkommen  

Kursusbeskrivelse

del del del Gem i din kalender 2022-01-25 13:00:00 2022-01-25 16:30:00 Europe/Copenhagen Online konflikthåndtering (ej tilmeldt) Online konflikthåndtering, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=PROD2774 Online - Egen PC - Egen PC, 1620 København V Udskriv

Online konflikthåndtering

Overvejer du at mediere pr. video, eller er du allerede i gang?


25. januar 2022
3 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

På dette kursus vil Lektor Lin Adrian, ph.d. i konfliktmægling og uddannelsesleder af Master i Konfliktmægling, og Charlotte Risbjerg, praktiserende online-mediator, RisbjergRelation, først introducere deltagerne til online konflikthåndtering og derefter zoome ind på online mediation. De vil tage afsæt i den begrænsede forskning på området og supplere med masser af erfaringer fra praksis. Kurset er online og interaktivt.

Deltagerne får mulighed for at afprøve indledningen af en online mediation, og de får lejlighed til at reflektere over muligheder og begrænsninger i denne form for mediation i mindre grupper.

Det er gratis at deltage i kurset, når du er medlem af Danske Mediatoradvokater.

Tilmelding sker efter først til mølle og der er 20 pladser.

Det online kursus vurderes at berettige til 3 kursuslektioner.

Underviser

Charlotte Risbjerg

Charlotte har en Master in Mediation & Conflict resolution (MMCR) og er uddannet cand.negot i international forhandling. Charlotte medierer konflikter og træner organisationer og projektteams i at udvikle en sund konfliktadfærd og derigennem skabe en anerkendende og positiv kultur.

Lin Adrian

Lin Adrian er lektor i konfliktmægling på Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet. Lin Adrian interesserer sig bredt for konfliktløsning i og uden for retssystemet. Hun har særligt interesse for mægling/mediation, hvor en neutral tredjepart hjælper stridende parter med selv at finde en løsning på deres konflikt, hvad enten det er i tilknytning til retssystemet, i tilknytning til et administrativt system eller helt uden for formelle konfliktløsningsningsinstitutioner.

Henvendt til

Advokater, retsmæglere, jurister og andre, der kender og har nogen erfaring med mediation og ønsker at udvide deres horisont. 

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

25. jan. kl. 13:00 - 16:30

 

Pris: kr. 3.000,00

Medlemspris: kr. 2.400,00

Priser er ekskl. moms

 

Online - Egen PC
Egen PC
1620 København V

3 kursuslektionerCharlotte Risbjerg
Master in Mediation

Kursuscenter for mediation, Crossing Cultures
Lin Adrian
Øvrige

Københavns UniversitetDet Juridiske Fakultet
Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00