Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2023-06-01 09:00:00 2023-06-01 16:00:00 Europe/Copenhagen Personskadeerstatning - udvidet (ej tilmeldt) Personskadeerstatning - udvidet, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=PROD2788 Severin Kursuscenter - Skovsvinget 25, 5500 Middelfart Udskriv

Personskadeerstatning - udvidet

På kurset får du en detaljeret viden om beregningsgrundlaget vedrørende erstatning for tabt arbejdsfortjeneste.
Du får endvidere detaljeret viden om, hvordan man opgør årsløn til brug for beregning af erhvervsevnetabserstatning.
 
Endvidere gennemgås hvilken dokumentation der skal indhentes til brug for beregningerne. Forskellige typer af beregningsgrundlag vil blive gennemgået med henblik på at opnå viden om, hvordan man læser en lønseddel.
 
Vi skal se på, hvilke poster kan danne grundlag for et differencekrav samt beregne differencekrav i forhold til erhvervsevnetabserstatning.
 

Udbytte: Kurset har til formål at kursisten efterfølgende kan arbejde mere selvstændigt med personskadesagerne, herunder forberedelse af beregninger af krav efter EAL.


Kursusbeskrivelse
Personskadeerstatning - udvidet er en overbygning på kurset Personskadeerstatning - basis.
 
Deltagerne vil få gennemgang af regler, retspraksis og cases, opnår de nødvendige redskaber til selvstændig at kunne udarbejde erstatningsopgørelser samt behandling af andre personskadeerstatningsretlige problemstillinger.

Kurset omfatter desuden gennemgang af erstatningsansvarslovens sammenhæng med andre lovgivninger i relation til beregninger. Kurset omfatter derfor tillige en gennemgang af øvrige lovgivninger med relevans for personskadeområdet. En del af undervisningen vil foregå ved løsning og gennemgang af konkrete opgaver.
 
Det forudsættes, at kursisterne har haft lejlighed til at arbejde med den viden de opnåede under Personskade - basis, og vil omfatte flere beregningscases.
Underviser
Janne Juul Wandahl

Janne Juul Wandahl

Advokat(L)


Janne Juul Wandahl er uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 2005 og har arbejdet for HjulmandKaptain siden maj 2010. Hun arbejder udelukkende med sager om personskade og hendes rådgivning omfatter alle aspekter inden for personskadeerstatning og forsikringsret, herunder sygedagpengeregres og arbejdsgiverregres. Janne behandler primært sager for den direkte skadelidte, men har også et stort antal kommunale sygedagpenge- og arbejdsgiverregressager og koordinerer arbejdet med al sygedagpengeregres hos HjulmandKaptain. Janne er desuden ekstern lektor på Aarhus Universitet, hvor hun underviser i kursusfaget Personskadeerstatningsret.

Henvendt til

Kurset henvender sig til advokatsekretærer, juridiske assistenter, PA’er, sekretærer og sagsbehandlere, som har en grundlæggende viden om arbejder med personskadeerstatning og et rimeligt overblik over personskadeerstatningssystemer.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

1. jun. 2023 kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 5.050,00

Medlemspris: kr. 4.000,00

Priser er ekskl. moms

 

Severin Kursuscenter
Skovsvinget 25
5500 Middelfart

7 kursuslektionerKursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00