Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2023-06-01 09:30:00 2023-06-01 16:30:00 Europe/Copenhagen Inkasso for feinschmeckere - Elitesekretær (ej tilmeldt) Inkasso for feinschmeckere - Elitesekretær, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=PROD2841 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Inkasso for feinschmeckere - Elitesekretær

Få specialiseret viden og indsigt i inkassoområdet, så du føler dig beriget og udviklet fagligt. Det konkrete indhold på kurset vil være dikteret af nyeste retspraksis, lovgivning og tendenser inden for området.


Kursusbeskrivelse

Kurset har følgende hovedtemaer:

  • God inkassoskik
  • Persondatabeskyttelse
  • Forældelse
  • Kreditkøb og kreditaftalelov
  • Omkostninger
  • Betalingspåkrav
  • Fogedsager og fogedretsmøder


Kurset er til dig, der har brug for en praktisk gennemgang af emnet. Deltagerne opfordres til at skrive direkte til underviserne i god tid før kursusdagen, såfremt man ønsker en bestemt problemstilling belyst.
Kurset kan indgå som en del af elitesekretæruddannelsen.

 

Frivillig eksamen:

Hvis du gerne vil teste din viden og vil kunne dokumentere, at du har opnået nye færdigheder efter kurset, kan du tilmelde dig en frivillig eksamen, som foregår online den 8. juni 2023 kl. 9.00-10.30. Du får et log-in, og når du har løst opgaven, sender du din besvarelse til os elektronisk.

Tilmelding til den frivillige eksamen skal ske via dette link

Underviser
Karsten Nørgaard Müller

Karsten Nørgaard Müller

Advokat (H)


Karsten Müllers hovedkompetencer ligger inden for inkasso, civile retssager og procedure, kontrakter og aftaleret. Han er formand for foreningen af Inkassoadvokater. Herudover beskæftiger Karsten sig med ledelse og undervisning. Karsten er indehaver af advokatfirmaet Müller.

Tanja Lykke Stougaard

Tanja Lykke Stougaard

Advokat, Partner


Tanja Stougaard er partner hos Horten, hvor hun har speciale i inkasso og finansiering. Tanja har stor erfaring inden for inkassovirksomhed i bred forstand og har desuden først et betydeligt antal retssager om spørgsmål inden for det insolvens- og finansieringsretlige område.

Henvendt til

Advokatsekretærer, sekretærer og sagsbehandlere, der beskæftiger sig med eller interesserer sig for inkasso og tvangsfuldbyrdelse. Det forudsættes, at deltagerne har et grundlæggende kendskab til kursets temaer.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

1. jun. 2023 kl. 09:30 - 16:30

 

Pris: kr. 5.050,00

Medlemspris: kr. 4.000,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

7 kursuslektionerKursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00