Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2023-06-02 09:00:00 2023-06-02 13:30:00 Europe/Copenhagen Ledelse i advokatbranchen (ej tilmeldt) Ledelse i advokatbranchen, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=PROD3041 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Ledelse i advokatbranchen

Hvordan skaber I en arbejdsplads, hvor de ansatte både trives og performer? Og hvad skal der til for at imødekomme særligt de nye generationers krav og forventninger til en attraktiv arbejdsplads og branche?


Udbytte: Du får inspiration og redskaber til at skabe en endnu bedre arbejdsplads med fire skarpe indlæg, der på forskellig vis beskæftiger sig med emner, der er relevante ift. ledelse i advokatvirksomheder.


Kursusbeskrivelse

Centralt for dagen er ledelse af nye årgange med henblik på at skabe en attraktiv branche at fortsætte sin karriere i også på sigt.
Program:
  

09:00 - De unge viser vejen til fremtiden v/ Emilia van Hauen, Indalo Institute
 

10:00 - Pause
 

10:15 - Hvordan opretholdes en høj medarbejdertrivsel? v/ Anders Thorup, Beierholm
 

11:00 - Arbejdsmiljø og trivsel som topprioritet v/ Katja Paludan, Husen Advokater
 

11:45 - Frokost
 

12:15 - Implementering af forandringer- hvordan hjælpes de bedst på vej? v/ Lars Hancke, Implement Consulting Group
 

13:00 - Workshop – Hvad tager du med fra dagen?
 

13:30 - Tak for i dag

Kurset er forhåndsgodkendt af Advokatsamfundet, og du får 5 kursuspoint for din deltagelse.

 


Arrangementet er kun for medlemmer af Danske Advokater

Underviser
Anders Thorup

Anders Thorup

Partner, HR-chef


Anders Thorup er HR-chef i revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm, som 10 år i træk har ligget i top-5 over Danmarks bedste arbejdspladser, jf. Great Place to Work®. Anders Thorup vil fortælle om, hvordan Beierholm er lykkedes med at opretholde en høj medarbejdertrivsel i en branche kendetegnet ved store arbejdstidsmæssige ”sæsonudsving” og konkurrence om arbejdskraften.

Emilia van Hauen

Emilia van Hauen

Strategisk rådgiver


Emilia van Hauen står for indlægget ”De unge viser vejen til fremtiden”. Hun zoomer blandt andet ind på den særlige udfordring, det er at lede, tiltrække og fastholde de unge, der tilhører generation Y og Z. Faktisk kan man godt glemme alt om at fastholde.

Katja Lykke Paludan

Katja Lykke Paludan

Advokat (L), partner


Katja Paludan er specialiseret inden for lejeretten og fungerer som boligretsdommer (lægdommer) ved retten i København, Frederiksberg, Lyngby og Helsingør. Hun har bred erfaring som underviser i lejeret, bl.a. fra Ejendomsforeningen Danmark og som ekstern lektor på Københavns Universitet. Katja er medforfatter til bogen Erhvervslejeloven med kommentarer (2014), og er partner hos Husen Advokater.

Lars Hancke

Lars Hancke

Partner


Lars Hancke fra Implement Consulting Group leverer dagens sidste indlæg, hvor fokus er på implementering af forandringer, og hvor Lars deler viden og giver input, som du får mulighed for selv at drøfte i grupper på dagen. Lars berører de strukturer og den adfærd, som kan gøre, at forandringer møder modstand og giver konkrete eksempler på, hvad man kan gøre for at hjælpe forandringerne bedre på vej.

Henvendt til

Alle advokatkontorer med ansatte, især ledere eller aspirerende ledere i små og mellemstore advokatvirksomheder.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

2. jun. 2023 kl. 09:00 - 13:30

 

Medlemspris: kr. 595,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

5 kursuslektionerKursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00