Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Udskriv

Nye regler og praksis om kapitalejerlån - E-learning

Henvender sig til advokater, jurister, revisorer, bestyrelsesmedlemmer, virksomhedsejere og andre der beskæftiger sig med selskabsret i praksis eller ønsker at blive opdateret på de nyeste regler og praksis om mulighederne for selskabers økonomiske bistand til sine kapitalejere (populært kaldet ”aktionærlån”).


Når det passer dig
0 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Kurset indeholder dels et overblik over retstilstanden, herunder den seneste lovændring der trådte i kraft pr. 1. januar 2017, dels en nærmere gennemgang af de i praksis vigtigste bestemmelser.

Efter gennemførelse af kurset er du opdateret på seneste nyt om aktionærlån, ligesom du vil være i stand til at rådgive herom og anvende reglerne i praksis.

Underviser

Niels Bang

Niels Bang er partner i Gorrissen Federspiel og har omfattende praktisk erfaring og ekspertise inden for selskabsret. Niels er en af brancheforeningens mest benyttede undervisere inden for området selskabsret. Han rådgiver inden- og udenlandske virksomheder i danske og internationale erhvervsretlige forhold, herunder især selskabsret, virksomhedsetablering, joint ventures, omstrukturering og virksomhedsoverdragelse. Niels er forfatter til en række publikationer.

Henvendt til

Advokater, jurister, revisorer, bestyrelsesmedlemmer, virksomhedsejere og andre der beskæftiger sig med selskabsret i praksis.

Pris og praktiske oplysninger

Pris: kr. 1.995,00

Medlemspris: kr. 1.680,00

Priser er ekskl. moms

 

0 kursuslektionerNiels Bang
Advokat, partner

Gorrissen Federspiel
Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00