Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2022-11-01 09:00:00 2022-11-01 16:00:00 Europe/Copenhagen HR og persondata (ej tilmeldt) HR og persondata, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductId=14168 CfL - Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø Udskriv

HR og persondata

Lær at behandle medarbejderdata korrekt efter persondataforordningen.


1. november 2022
7 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Kurset ’HR og persondata’ gennemgår kravene til lovlig behandling, og du får praktiske råd og eksempler, så du kan håndtere medarbejderdata korrekt og tilpasse procedurer for behandling af medarbejderdata i din organisation.

Kurset behandler de almindelige persondata i en personalesag fra ansættelse til fratrædelse. Du får også indblik i de særlige situationer, der kan opstå i forbindelse med overvågning af medarbejdere og deres aktiviteter på SoMe. 

På kurset får du viden om:

  • persondataforordningens krav til håndtering af medarbejderdata
  • de persondataretlige problemstillinger, som har betydning for HR og medarbejdere
  • de væsentligste regler og den nyeste praksis på området
  • praktisk håndtering af de persondataretlige spørgsmål, som er relevante for ansatte. 

Kurset afholdes i samarbejde med DJØF.

Underviser

Catrine Søndergaard Byrne

Catrine er internationalt certificeret rådgiver inden for persondata (CIPP/E) og en ledende specialist inden for området. Catrine har gennem en årrække rådgivet virksomheder om persondata i forhold til medarbejdere og er medforfatter til en række danske bidrag om persondata i både nationale og internationale tidsskrifter samt publiceringer om ansættelsesret.

Rami Chr. Sørensen

Rami rådgiver om løn- og ansættelsesvilkår og afskedigelser. Han har omfattende undervisningserfaring inden for HR og persondata, og han har bl.a. været ekstern lektor i arbejdsret på Aarhus Universitet. Rami fører endvidere en række retssager inden for det ansættelsesretlige område.

Henvendt til

Du arbejder med HR, personalejura og administration i en privat, offentlig eller faglig organisation. Du er fx HR-medarbejder, HR-chef, advokat eller virksomhedsjurist. Du har et vist kendskab til regler og vejledninger.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

1. nov. kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 4.950,00

Medlemspris: kr. 4.400,00

Priser er ekskl. moms

 

CfL
Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

7 kursuslektionerCatrine Søndergaard Byrne
Advokat (L), partner

Labora Legal
Rami Chr. Sørensen
Advokat

Danmarks Jurist- & Økonomforbund
Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00