Velkommen  

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkendIn Twitter Gem i din kalender 2023-03-22 09:30:00 2023-03-22 13:45:00 Europe/Copenhagen Ændrede forbrugerbeskyttelsesregler (ej tilmeldt) Ændrede forbrugerbeskyttelsesregler, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductId=PROD2864 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Ændrede forbrugerbeskyttelsesregler

Bliv opdateret på de nye og ændrede regler i købeloven, markedsføringsloven og forbrugeraftaleloven, der blandt andet implementerer EU's "New Deal for Consumers".


Udbytte: Få et samlet overblik over de nye og ændrede regler og en forståelse af sammenhængen imellem dem.

22. marts 2023
4 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Den 1. januar og 28. maj 2022 trådte en række væsentlige ændringer til købeloven, markedsføringsloven og forbrugeraftaleloven i kraft.

De ændrede regler er relevante for alle, der beskæftiger sig med eller rådgiver om forbrugerret. Vi klæder dig på, så du bliver en bedre rådgiver.

På kurset gennemgår og analyserer vi alle de nye regler og ændringer, som er en konsekvens af EU's "New Deal for Consumers" og direktivet om digitalt indhold.

Få ny viden om forbrugerbeskyttelseslovgivningen og købelovens kapitel om forbrugerkøb. De nye regler er et opgør med det gamle princip om, at købeloven ikke regulerer køb af tjenesteydelser, idet digitale tjenester fremover er omfattet af loven. Det gælder også "gratis" digitale tjenester, hvor forbrugerne ikke skal have penge op af lommen, men i stedet betaler med deres persondata, fx på sociale medier.

Du bliver opdateret på den ændrede markedsføringslov, herunder nye regler for online markedspladser og platforme og om regler for overtrædelse af spamlovgivningen.

Underviser

Jesper Madsen

Jesper Madsen har indgående erfaring med rådgivning inden for alle aspekter af immaterialret, markedsføringsret, forbrugerret og e-handel. Han har i mange år undervist i markedsføringsloven, herunder i flere år på Aarhus Universitet, og rådgiver pt. inden for alle grene af området, herunder markedsføringsloven, forbrugerlovgivningen og øvrige gældende regler for e-handel. Derudover har han ført sager på området ved både domstolene, Forbrugerombudsmanden og diverse klagenævn om markedsføringsloven og den øvrige forbrugerlovgivning.

Henvendt til

Advokater, advokatfuldmægtige, virksomhedsjurister og andre, der arbejder med forbrugerlovgivning.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

22. mar. kl. 09:30 - 13:45

 

Pris: kr. 3.400,00

Medlemspris: kr. 2.700,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

4 kursuslektionerJesper Madsen
Advokat (L), partner

Horten Advokatpartnerselskab, Aarhus
Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00