Velkommen  

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2023-06-08 09:30:00 2023-06-08 12:30:00 Europe/Copenhagen Argumentér med overbevisning og gennemslagskraft (ej tilmeldt) Argumentér med overbevisning og gennemslagskraft, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductId=PROD2921 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Argumentér med overbevisning og gennemslagskraft

Som jurist og advokat er det afgørende, at du kan fremføre dine budskaber klart og med overbevisning. Det gælder uanset om du procederer i retten, skal formidle din rådgivning lettilgængeligt på klientmøder, eller om du udtaler dig til pressen på vegne af en klient.


Udbytte: Du får en skræddersyet løsning, som du kan bruge, både i retten og til de mange møder med klienter, hvor du skal kunne formidle din juridiske viden, så den er let at oversætte til praksis og dermed skaber værdi for din klient.


Kursusbeskrivelse

Heldigvis findes der klare og gennemprøvede retoriske virkemidler, som du nemt kan lære for dermed at virke og være mere komfortabel og selvsikker, når du tager ordet og skal argumentere overbevisende.
De virkemidler får du kendskab til på dette kursus.

På dette kursus får du derfor en række værktøjer til at tage ordet og løfte dine præsentationer til nye retoriske højder. Du lærer at:

  • Sætte scenen og komme godt fra start, holde energien og runde overbevisende af
  • Styrke din gennemslagskraft og tackle nervøsitet både før og under præsentationen
  • Tilpasse din formidling til forskellige sager
  • Skabe stemning, engagement, tilslutning og beslutsomhed
  • Aktivt bruge dit kropssprog og din stemmeføring strategisk og fordelagtigt.


Og hvad med nervøsitet? Selv garvede topchefer og -politikere kan få sved på panden og et bankende hjerte, når de står på talerstolen. Men nervøsitet kan man heldigvis gøre noget ved. Derfor arbejder vi på kurset også med, hvordan du kan bruge din nervøsitet som brændstof – uden at virke overgearet, men derimod fokuseret og energisk.

Kurset afsluttes med frokost fra kl. 12:30 - 13:00.

Underviser
Mathias Veis

Mathias Veis

Taleskriver


Mathias Veis arbejder til daglig som taleskriver på Christiansborg for Jakob Ellemann-Jensen, formand for Venstre. Han har tidligere været taleskriver for Brian Mikkelsen, adm. direktør for Dansk Erhverv, samt andre politikere og erhvervsfolk. Derudover har Mathias holdt flere end 60 kurser i argumentations- og fremførelsesteknik, samt undervist i mundtlig retorik på både Københavns og Aarhus Universitet.

Henvendt til

Jurister og advokater.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

8. jun. 2023 kl. 09:30 - 12:30

 

Pris: kr. 3.700,00

Medlemspris: kr. 2.950,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

4 kursuslektionerKursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00