Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2023-11-07 09:30:00 2023-11-07 16:30:00 Europe/Copenhagen Virksomhedsstruktur 2023 (ej tilmeldt) Virksomhedsstruktur 2023, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductId=PROD3011 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Virksomhedsstruktur 2023

Kurset indeholder en gennemgang af aktuelle problemstillinger, ny lovgivning og praksis indenfor blandt andet selskabsformer, omdannelse  og aktieombytning


Udbytte: Efter deltagelse på kurset vil du som betroet rådgiver kunne bistå dine klienter på et højt niveau inden for de selskabsretlige og skattemæssige områder samt sikre, at advokat og revisor kan indgå i et kvalificeret samarbejde inden for disse områder.


Kursusbeskrivelse

På kurset gennemgår vi centrale problemstillinger vedrørende Omstrukturering - aktuelle problemstillinger og nyere praksis herunder:

  • Virksomhedsstruktur med henblik på generationsskifte, herunder skattemæssige successionsregler og værdiansættelse ved generationsskifte
  • Motiver for valg af selskabsform – såvel selskabsretligt som skatteretligt
  • Skattefri omdannelse af personlig virksomhed til selskab
  • Aktieombytning
  • Fusion, spaltning og tilførsel af aktiver, såvel skattepligtige som skattefrie omstruktureringer
  • Tilførsel af aktiver; skattemæssig succession, generationsskifte


Kurset bliver udbudt i samarbejde med Djøf’s Kurser og Uddannelser.

Underviser
Jan Børjesson

Jan Børjesson

Advokat


Jan Børjesson er partner i LETT og en erfaren underviser og meget yndet rådgiver inden for skatte- og selskabsret. På den selskabs- og skatteretlige side navnlig omstrukturering, virksomhedsoverdragelse, procedure og voldgiftssager. Han formår at undervise med humor samtidig med, at deltagerne får et fremragende overblik og forstår om nogen at gøre skatteretten tilgængelig. Jan er derfor også underviser på vores kurser om e-learning.

Ole B. Sørensen

Ole B. Sørensen

Partner, Skat


Statsautoriseret revisor, partner i BDO skatteafdeling. Ole B. Sørensen har gennem mere end 20 år været specialiseret i rådgivning om nationale og internationale skatteforhold. Han har særlig erfaring med rådgivning om omstrukturering, ejerstrukturer, generationsskifte og hovedaktionærforhold. Ole er er erfaren og eftertragtet underviser, der formår at sætte komplicerede skatteregler i en praktisk kontekst, der letter forståelsen.

Henvendt til

Advokater, virksomhedsjurister, revisorer og andre, der har et vist kendskab til skatte- og selskabsret, og som ønsker at styrke deres viden og rådgivningskompetencer.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

7. nov. 2023 kl. 09:30 - 16:30

 

Pris: kr. 5.250,00

Medlemspris: kr. 4.250,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

7 kursuslektionerKursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00