Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2023-12-06 09:00:00 2023-12-06 16:30:00 Europe/Copenhagen Ansættelsesretlige nyheder (ej tilmeldt) Ansættelsesretlige nyheder, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductId=PROD3021 Djøf Møde & Event - Nørre Voldgade 106, 5., 1560 København K Udskriv

Ansættelsesretlige nyheder

På kurset bliver du opdateret på de væsentligste nyheder og inviteret til dialog om, hvad nyhederne vil betyde i praksis. Du styrker dit arbejde med personalesager, når du kender de nyeste regler og tendenser på området.


Udbytte: På kurset får du: - ny viden om den seneste udvikling i lovgivning og retspraksis inden for det ansættelsesretlige område - et forum for at vende dine egne og andres problemstillinger inden for kursets temaer.


Kursusbeskrivelse

På kursusdagen får du en gennemgang af de væsentligste nyskabelser, også dem, der er på tegnebrættet, og du bliver inviteret til dialog om, hvad nyhederne vil betyde for dig i praksis.

Dagens emner kan være:

  • virksomhedsoverdragelser – nyeste retspraksis
  • ligebehandlingsloven – opdatering om lovændring og retspraksis fx de nye regler om sexchikane
  • forskelsbehandling – opdatering om retspraksis, herunder handicapbegrebet og tilpasningsforpligtelsen
  • konkurrence- og kundeklausuler
  • vikarloven
  • ny retspraksis og lovgivning inden for ansættelsesretten i øvrigt.


De endelige emner bliver fastlagt ca. en måned før kurset.


Kurset udbydes i samarbejde med Djøf Kurser og Uddannelse.

Underviser
Jonas Enkegaard

Jonas Enkegaard

Advokat


Jonas Enkegaard rådgiver danske og internationale virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer om alle aspekter inden for arbejds- og ansættelsesretten både i forholdet mellem virksomheden og den enkelte medarbejder og vedrørende kollektive overenskomster. Særligt er Jonas Enkegaard specialiseret i medarbejderforhold i forbindelse med virksomhedsoverdragelse, direktørkontrakter og udarbejdelse af aftaler vedrørende medarbejderes ansættelsesforhold - herunder bonusordninger, ansættelseskontrakter og fratrædelsesaftaler mv. Jonas Enkegaard beskæftiger sig også med offentlige ansættelse- og overenskomstmæssige forhold herunder tjenestemandsansættelse. Jonas Enkegaard rådgiver yderligere om ansættelsesretlige problemstillinger i forbindelse med ind- og udstationeringer, herunder udstationeringskontrakter, regler om lovvalg, regler om social sikring samt ansøgninger om arbejdstilladelser.

Kristine Friis Nolsø

Kristine Friis Nolsø

Advokat


Kristine arbejder for danske og internationale virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer om alle aspekter inden for arbejds- og ansættelsesretten. Hun er specialist i håndtering af vanskelige personalesager, herunder fratrædelsesaftaler, offentlig ansættelsesret samt virksomhedsoverdragelse. Kristine beskæftiger sig også med rådgivning om ansættelsesretlige problemstillinger i forbindelse med forskels- og ligebehandling, udarbejdelse af og rådgivning om incitamentsordninger samt tvisteløsning.

Henvendt til

Du arbejder med personalespørgsmål som HR-konsulent, chef, virksomhedsjurist eller advokat. Måske er du ansat i en faglig organisation eller en arbejdsgiverorganisation.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

6. dec. 2023 kl. 09:00 - 16:30

 

Pris: kr. 5.600,00

Medlemspris: kr. 4.900,00

Priser er ekskl. moms

 

Djøf Møde & Event
Nørre Voldgade 106, 5.
1560 København K

7 kursuslektionerKursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00