Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2020-09-29 12:00:00 2020-09-29 16:30:00 Europe/Copenhagen Bliv en bedre rådgiver – et dialogmøde om nutiden og fremtiden for familie- og arveretsadvokater. Yngre netværket for familie- og arveret (ej tilmeldt) Bliv en bedre rådgiver – et dialogmøde om nutiden og fremtiden for familie- og arveretsadvokater. Yngre netværket for familie- og arveret, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&Subject=SubjectD&ProductID=13390 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Bliv en bedre rådgiver – et dialogmøde om nutiden og fremtiden for familie- og arveretsadvokater. Yngre netværket for familie- og arveret

Denne eftermiddag taler vi både om jura, etik og om livet som familie- og arveretsadvokat på små og store kontorer. Mødet er et dialogmøde, hvor vi på baggrund af korte oplæg har fælles drøftelser om de enkelte emner.


29. september 2020
4 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Danske Arveretsadvokater, Danske Advokater og Danske Familieadvokater har indgået et samarbejde med det formål at få flere unge/yngre advokater og advokatfuldmægtige til at interessere sig for familie- og arveretten.

Alle 3 foreninger ser det som en vigtig brancheopgave at sikre, at yngre kolleger har lyst til at specialisere sig inden for familie- og arveretten.

Ud over kursusdelen, har netværket deres eget debatforum, hvor man har mulighed for at udveksle erfaringer og ideer med de øvrige deltagere i netværket.

Tovholderen for yngrenetværket er advokat Maria G. Erlang Schaumann fra AdvokatFyn a/s.

Vilkår for netværksdeltagerne
For at være med i netværket, skal man opfylde følgende vilkår:

  • Advokatfuldmægtige som arbejder inden for familie- og arveret
  • ​Advokater med max. 5-7 års erfaringen inden for familie- og arveret

Programmet for netværksmødet er:

Emnerne er bl.a. følgende:

- Rådgivning om velgørenhed – juridiske modeller og etiske overvejelser

- Advokatetik i relation til ægtepagter, testamenter og dødsbobehandling

- Strukturering af sagsflow og sagsbehandling

- Tips til fakturering og ”klientstyring”

- Livet som familie- og arveretsadvokat på små, mellemstore og store kontorer. Godt og skidt – ligheder og forskelle.

- Hvordan markedsfører man sig selv og sit sagsområde?

- Networking på kontoret og uden for kontoret

- Den berømte work/life-balance – findes den overhovedet?

- Fremtidsmuligheder for privatretsadvokater. Kan man leve af familie- og arveret?

Programmet er ikke lagt i stramme rammer, da der også skal være plads til at tale om de emner, som deltagerne finder interessante. Der vil også overordnet være fokus på, hvilken rådgivning klienten har gavn af. Alle deltagere må meget gerne byde ind med egne tanker, overvejelser og erfaringer.

Netværket er iværksat med støtte fra Dreyers Fond.

 

Underviser

Johan Hartmann Stæger

Johan Hartmann Stæger beskæftiger sig med dødsbobehandling, ægtefælleskifter, ægtepagter og testamenter især sager med internationale aspekter samt familie- og arveretlig tilrettelæggelse af generationsskifter. Johans baggrund fra såvel et provinsadvokatkontor som et stort københavnerkontor giver ham en særlig faglig bredde og stor almen, juridisk viden. Herudover er Johan en erfaren underviser inden for de områder, han beskæftiger sig med.

Maria G. Erlang Schaumann

Maria er partner i AdvokatFyn A/S, der er et allround kontor, hvor hun primært beskæftiger sig med privatretten, herunder skilsmisse, børnesager, dødsbobehandling og retssager.

Henvendt til

Netværksmødet henvender sig til advokatfuldmægtige som arbejder inden for familie- og arveret og advokater med max. 5-7 års erfaringen inden for familie- og arveret.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

29. sep. kl. 12:00 - 16:30

 

Pris: kr. 1.395,00

Medlemspris: kr. 1.395,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

4 kursuslektionerJohan Hartmann Stæger
Advokat, partner
Maria G. Erlang Schaumann
Advokat, Partner
Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies