Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2021-05-05 09:30:00 2021-05-06 16:00:00 Europe/Copenhagen Tvangsauktioner - Basis (ej tilmeldt) Tvangsauktioner - Basis, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&Subject=SubjectH&ProductID=12976&Loginbox=true Hotel Park Middelfart - Viaduktvej 28, 5500 Middelfart Udskriv

Tvangsauktioner - Basis

Formålet med kurset er at give dig en grundlæggende og praktisk indføring i forberedelsen og gennemførelsen af en tvangsauktion. På kurset får deltagerne selv mulighed for at arbejde med en salgsopstilling.


5. - 6. maj 2021
14 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

På kurset gennemgås blandt andet:

 

  • Auktionsgrundlaget
  • Tvangsauktionssagens forløb fra auktionsbegæringens indgivelse til auktionsskødet med udgangspunkt i retsplejelovens regler

 

Med særlig fokus på:

  • afværgelse af auktionen
  • udarbejdelse af salgsopstillingen, herunder indhentelse af oplysninger, opgørelse af fordringer, beregning af sikkerhedsstillelse og størstebeløb, annoncering og besigtigelse, beregning af salær efter de vejledende takster,
  • praktiske eksempler, herunder på situationer, hvor der kan være behov for alternativt opråb
  • Håndterting af momspligtige auktioner

 

På kursets anden dag får deltagerne mulighed for i grupper, at arbejde med en ”case”, hvor der på grundlag af udleveret materiale udarbejdes en salgsopstilling fra bunden, herunder beregnes størstebeløb og sikkerhedsstillelse. 

 

Regnemaskine skal medbringes!

 


Har du i forvejen erfaring med området, eller ønsker du blot emnet på højere niveau, kan du med fordel deltage på Tvangsauktioner - elitesekretær.

Underviser

Jakob Stilling

Jakob Stilling er en af vores mest erfarne og benyttede undervisere. Han leverer en nærværende og vedkommende undervisning for advokater såvel som for administrative medarbejder. Jakob har stor praktisk erfaring med håndtering af tvangsauktionsager for realkreditinstitutter og pantebrevsselskaber. Endvidere er Jakob autoriseret bobestyrer ved skifteretten København. Jakobs brede arbejdsfelt gør ham til en meget benyttet underviser hos Danske Advokater. Jakob er partner hos NJORD.

Henvendt til

Sekretærer og administrative medarbejdere, der skal til at forberede eller medvirke ved tvangsauktioner.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

5. maj. kl. 09:30 - 16:00

6. maj. kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 9.200,00

Medlemspris: kr. 7.200,00

Priser er ekskl. moms

 

Hotel Park Middelfart
Viaduktvej 28
5500 Middelfart

14 kursuslektionerJakob Stilling
Advokat

Njord Lawfirm
Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies