Velkommen   (0 bonuspoint)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


04-02-2011
Konference om mediation i erhvervstvister 24. marts

Torsdag den 24. marts bliver der afholdt en spændende halvdagskonference om mediation i erhvervstvister. Den arrangeres af Voldgiftsinstituttet, Danske Mediatoradvokater, Mediationsinstituttet, Danske Virksomhedsjurister og Danske Advokater. Konferencen finder sted på Radisson BLU Scandinavia Hotel i København fra 13:00 – 17:30.

I indbydelsen til konferencen hedder det, at ”mediation er en metode til at løse konflikter på gennem forhandling. Mediatoren, som leder mediationen, hjælper parterne til at opnå en løsning, men træffer ikke afgørelser og kommer heller ikke med forligsforslag. Alligevel – eller måske netop derfor – er mediation i mange erhvervssager en egnet konfliktløsningsmodel. Kom og hør eksempler på, hvordan erhvervstvister er løst hurtigt og billigt gennem mediation.”

På konferencen vil der – ud over oplæggene – være paneldiskussion om mediation som mulighed. Målgruppen er interesserede fra advokatverdenen og medarbejdere fra de juridiske afdelinger i større erhvervsvirksomheder, men også medarbejdere i økonomiske, finansielle og tekniske afdelinger kan med stor fordel deltage.

Du kan tilmelde dig og høre mere om konferencen ved at henvende dig til Eva Horskjær på eho@danskeadvokater.dk.
eho

 

Sider

KURSER

Del
Eva Horskjær
Eva Horskjær | Foreningskoordinator | T: +45 33 43 70 27 | E: eho@danskeadvokater.dk

Kontakt

Eva Horskjær er koordinator for kurser og uddannelser inden for retssagsbehandling, procedure, voldgift og mediation. Eva har ansvaret for Procedureadvokater og Dansk Forening for Voldgift og de dertil hørende fagudvalg.

Læs mere…

Kontakt Eva Horskjær på tlf.

33 43 70 27