Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Vi kan nu præsentere tre spændende indlægsholderne på Legal Tech konferencen Tech-tarium den 30. november. Vi sætter fokus på hvad, der er teknologisk muligt i dag, og hvad der benyttes i andre brancher, som kan være interessant for os i advokatbranchen.

18-08-2020
Hvad er teknologisk muligt i dag? Deltag i Tech-tarium 2020 - ny dato

Vi kan nu præsentere tre spændende indlægsholderne på Legal Tech konferencen Tech-tarium den 30. november. Vi sætter fokus på hvad, der er teknologisk muligt i dag, og hvad der benyttes i andre brancher, som kan være interessant for os i advokatbranchen.

 

Legal Tech konferencen Tech-tarium afholdes den 30. november. Det bliver igen en heldagskonference med inspirerende indlæg og mulighed for at se spændende Legal Tech-løsninger fra en række leverandører til advokatbranchen.

 

Om formiddagen har vi tre spændende oplæg:Digitalisering handler ikke om tech – det handler om mennesker! ved Stine Reesen, der er CEO I Knowit Experience

Der er drøn på virksomhedernes digitale transformation i disse år. I dette oplæg ser vi ser på, hvilke trends og tendenser vi ikke kommer uden om, og hvem vi måske kan lære noget af. Fælles for de gode cases er, at fokus ligger på mennesket og ikke teknologien.
 

Kunstig intelligens i praksis ved Thomas Nørmark, Global Head of AI & Robotics, Itelligence

En inspirations talk om potentialet bag big data og kunstig intelligens. Med udgangspunkt i konkrete cases fra Danmark giver Thomas Nørmark sine bud på, hvordan dataanvendelse og kunstig intelligens kan understøtte mennesket på en lang række områder.  
 

Blockchain og smart contracts fra et juridisk perspektiv

Terminologi, overvejelser og udfordringer ved Peter Istrup, PhD-stipendiat, Aarhus Universitet, BBS, Juridisk Institut, uddannet advokat(H) og formand for Danske Virksomhedsjurister.

 

Om eftermiddagen planlægger vi, at 15 forskellige leverandører af relevante løsninger til advokatbranchen kan præsentere deres løsninger i 3 forskellige spor, så du selv kan vælge de fem, der har din interesse. Undervejs er der gode muligheder for at netværke på tværs med både kollegaer og leverandører. Vi slutter dagen af med den sidste vidensdeling til lidt god forplejning i gårdhaven. Interesseret? Så tilmeld dig nu.

 

Tilmeld dig her

Tech-tarium 2020 er forbeholdt personer i advokatvirksomheder, der er medlemmer af Danske Advokater.

Tilmeld dig her, hvor du også løbende kan følge med i programmet

 

Har du forslag til leverandører, som kan være relevante deltagere, er du meget velkommen til at kontakte digitaliseringschef Steen Hermansen på tlf. 33 43 70 21 eller mail she@danskeadvokater.dk.

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | T: +45 33 43 70 21 | E: she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver om advokatbranchens digitale udfordringer og it-løsninger til advokatvirksomheder.

 

Steen har siddet med i vores arbejdsgruppe om persondata. Han har bl.a. udarbejdet materiale og guides til vores medlemmer om overholdelse af persondatalovgivningen, og han har undervist i GDPR-relaterede emner på vores medlemsmøder og kurser.

 

Steen er hr. IT inden for advokatbranchen. Han rådgiver medlemsvirksomheder i køb af IT, har kendskab til leverandørerne af IT-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.

Steen er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.

 

Steen afholder løbende undervisning inden for IT-relaterede emner.

Læs mere…

Kontakt Steen Hermansen på tlf.

33 43 70 21

Ret cookies