Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Danske Advokater er igen i år partner i FN’s og Danidas kampagne: Verdens Bedste Nyheder. Det nytter at hjælpe, men det kan være svært at spotte de lyse punkter blandt al nød og elendighed i verden. Med Verdens Bedste Nyheder får du succeshistorierne fra udviklingslandene. For hjælpeorganisationer skaber rent faktisk fremskridt og resultater de mest udsatte steder i verden. Danske Advokater vil gerne være med til at udbrede de positive historier. Derfor har vi været med i den årlige kampagne siden 2011.

25-08-2015
Danske Advokater støtter ”Verdens Bedste Nyheder”

Danske Advokater er igen i år partner i FN’s og Danidas kampagne: Verdens Bedste Nyheder.

 

Det nytter at hjælpe, men det kan være svært at spotte de lyse punkter blandt al nød og elendighed i verden. Med Verdens Bedste Nyheder får du succeshistorierne fra udviklingslandene.
For hjælpeorganisationer skaber rent faktisk fremskridt og resultater de mest udsatte steder i verden. Danske Advokater vil gerne være med til at udbrede de positive historier. Derfor har vi været med i den årlige kampagne siden 2011. 
 

Én ud af de mange positive historier er:

 

På 20 år er hungersnøden i verden halveret

Siden 1990 er 209 millioner sluppet ud af sulten. Det er tal fra FN, som viser, at der de seneste 24 år er over 23.000 færre underernærede mennesker om dagen. Faldet af folk i hungersnød fortsætter, og man håber på at have udryddet sult fuldstændig inden 2025.

Du kan læse mere om ”Verdens Bedste Nyheder” her

pmo
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Paul Mollerup
Paul Mollerup | Adm. direktør | T: +45 33 43 70 10 | E: pmo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Paul er som adm. direktør for Danske Advokater overordnet ansvarlig for den daglige drift af foreningen og bindeled til Danske Advokaters formand og bestyrelse.

 

Paul blander sig som direktør i det meste. Paul har naturligt nok fokus på Danske Advokaters strategi, økonomi og ledelse, og Paul agerer udenrigsminister – både i forhold til samarbejdspartnere i Danmark og i udlandet.

 

Foreningens politiske interesser, kommunikation og forretningsudvikling fylder meget i Pauls dagligdag.

Læs mere…

Kontakt Paul Mollerup på tlf.

33 43 70 10