Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


14-11-2008
Berlingske: Cementerer forbud mod dobbeltrolle

Berlingske Tidende bragte en nyhed baseret på et interview med Danske Advokaters formand, Lars Svenning Andersen. Temaet var kinesiske mure – altså om det skulle være muligt for store advokatvirksomheder i forbindelse med store virksomhedshandler at repræsentere flere parter i samme budrunde. Historien blev desværre strammet i indledningen til artiklen og på forsiden af Business-tillægget, så det kom til at fremstå som om, Danske Advokater og de store advokathuse nu ville begynde at kræve en sådan liberalisering. Realiteten er, at der i branchen – såvel som i offentligheden - trives så forskellige holdninger til en sådan liberalisering, at den pt. ikke har sin gang på jorden herhjemme.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19