Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


01-12-2008
Serviceselskabets kurser fortsætter i Danske Advokater

Danske Advokater har som bekendt overtaget Serviceselskabet. Dermed er det også Danske Advokater, der udbyder de mange kurser og uddannelsesforløb, der tidligere blev udbudt af Serviceselskabet. Det nye kursuskatalog er netop sendt ud.

Kataloget var med i en informationspakke, der indeholdt:

• En brochure, der præsenterer Danske Advokater
• Efteruddannelseskataloget for foråret 2009
• En folder, der præsenterer netværkskurser for yngre jurister

I brochuren kan du læse, hvem Danske Advokater er, hvad vi står for, hvor langt vi er kommet, og hvad en advokatvirksomhed kan få ud af at være medlem af den nye brancheforening.

I vores efteruddannelseskatalog for foråret 2009 kan du læse om den brede vifte af kurser og uddannelsesforløb, vi kan tilbyde efter købet af Advokaternes Serviceselskab A/S. Prisen for at deltage afhænger af din tilknytning til Danske Advokater. Fra årsskiftet 2009 er det nemlig ikke længere muligt for advokat¬virksomheder at tegne abonnement på ydelser fra Serviceselskabet.

• Hvis din advokatvirksomhed er medlem af Danske Advokater, kan du opnå op til 50 % rabat på vore kurser.

• Hvis din advokatvirksomhed ikke er medlem af Danske Advokater, er du stadig velkommen, men så kan vi ikke give dig rabat. Med de nye regler om obligatorisk efteruddannelse vil kontingentet til Danske Advokater imidlertid hurtigt være tjent ind, når du deltager på vore kurser. Desuden giver medlemskab af Danske Advokater jo også andet og mere end blot rabatter på kurser.

• Hvis du ikke er ansat i en advokatvirksomhed og dermed ikke kan blive medlem af Danske Advokater, kan vi tilbyde dig en særlig ”servicepakke”, der næsten svarer til det gamle abonnement i Advokaternes Serviceselskab. Servicepakken er personlig – og giver op til 20 % rabat på kurserne.

Som noget helt nyt lancerer vi netværkskurser for yngre jurister. Målet er at tilbyde unge advokater og fuldmægtige et efteruddannelsestilbud, der ligger i naturlig forlængelse af advokatuddannelsens grundforløb.

Jeg håber, at du vil give dig tid til at kigge materialet igennem. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at rette henvendelses til Danske Advokaters sekretariat.

Indtil 1. februar 2009 bor vi i Kronprinsessegade 28, derefter er vores nye adresse H.C. Andersens Boulevard 45A, 1553 København V.

Følg med på www.danskeadvokater.dk, der er under opbygning.

Venlig hilsen

Frank Jensen
Administrerende direktør


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19