Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


19-01-2009
Horten og Bech-Bruun får nye partnere

Bech-Bruun og Horten har begge udnævnt nye partnere. Og advokat Mikael Dreyer, Køge, er fyldt 65 år. Det kan du læse på undersiden ”navne” under menupunktet ”aktuelt” på forsiden af Danske Advokaters hjemmeside.

”Navne” skal udvikle sig til at blive det sted, hvor advokatvirksomhederne kan fortælle resten af branchen og omverdenen om deres nye ansættelser, om jubilæer og om runde fødselsdage. Men da det er medlemmerne, der ligger inde med disse oplysninger, er vi afhængige af, at I kontakter os. Til gengæld lover vi at publicere dem så hurtigt, vi kan. Det er naturligvis gratis at få placeret jeres personalia-nyheder på navnesiden.

Hvis du har en navnenyhed, du gerne vil have os til at omtale, skal du sende en mail til Lena Quistdorff Jansen på lqj@advokatnet.dk , og I må hellere end gerne sende billeder med.
  
Læs mere her:

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19