Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


14-02-2009
Berlingske: Kunder sagsøger bankerne

Berlingske Tidende fortalte i forsidehistorien, hvordan finanskrisen nu fører til, kunder i banker i stigende omfang sagsøger de banker, de er kunder i, fordi de er utilfredse med den rådgivning, de har fået. I den sammenhæng bekræftede administrerende direktør i Danske Advokater, Frank Jensen, at advokatvirksomhederne nu i stigende omfang får henvendelser fra bankkunder, der vil lægge sag an mod deres bank. ”Man kan sagtens forestille sig, at vi kun har set toppen af isbjerget,” sagde Frank Jensen bl.a. i artiklen. Efterfølgende interviewede Radionyhederne Frank Jensen om samme emne. Andre medier citerede også historien, bl.a. TV2 og Radionyhederne.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19