Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


27-02-2009
Se billederne fra Danske Advokaters reception

Danske Advokaters housewarming i det nye domicil på H.C. Andersens Boulevard 45 torsdag den 26. februar blev en stor succes. Op imod et par hundrede gæster lagde vejen forbi og beså lokalerne og hilste på medarbejderne i sekretariatet. Stemningen var høj. Administrerende direktør i Danske Advokater Frank Jensen siger, at det var overvældende med det store fremmøde. Han var specielt glad for at konstatere, at så mange af foreningens medlemmer bakkede op om arrangementet. ”Nu er vi endelig kommet rigtigt på plads i vores eget domicil, hvor vi kan tilbyde medlemmerne nogle fremragende faciliteter i form af splinternye mødelokaler med videokonference osv. På alle medarbejdernes vegne kan jeg sige, at vi glæder os til – nu fra en styrket position - at servicere medlemsvirksomhederne,” siger Frank Jensen.
Receptionen var samtidig en anledning til at sige tillykke til foreningens formand, Lars Svenning Andersen, der fyldte 60 år den 11. februar. Også han var meget glad for det store fremmøde. ”Det var overvældende, at så mange mødte op for at sige tillykke til foreningen og til mig. Det var på alle måder en dejlig dag, som giver os grund til at se fremad med stor optimisme og gå på-mod,” siger Lars Svenning Andersen. Se billederne her

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19