Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


09-03-2009
Børsen: Skattereformen bremser iværksættere

Dagbladet Børsen bragte på opinionssiden under lederen et indlæg, der var forfattet af fire brancheorganisationer, som var gået sammen i en usædvanlig konstellation: Foreningen af Statsautoriserede Revisorer, Foreningen af Registrerede Revisorer , Dansk Erhverv og Danske Advokater. Indlægget pegede på, at regeringens planer om - via skattereformen - at indskrænke iværksætteres fradragsret for f.eks. revisor- og advokatydelser kan resultere i en række bivirkninger, der kan være uhensigtsmæssige. For det første et fald i antallet af iværksættere og for det andet et fald i antallet af iværksættere, der har succes. For rådgiverne har fradraget en helt marginal betydning – men for iværksætteren og dermed for samfundet risikerer man, at værdifuld og værdiskabende viden ikke kommer i spil på et afgørende tidspunkt.

"Afskaffelsen af rådgivningsfradraget for iværksættere er ikke dødsstødet til dansk iværksætteri; men det er en sten på vejen, der nu er blevet gjort en smule vanskeligere," lød konklusionen på indlægget.
 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19