Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


22-04-2009
Danske Advokater annoncerer efter ny administrerende direktør

Danske Advokater er i fuld gang med at finde afløseren for Frank Jensen, der har valgt at stille sig til rådighed som spidskandidat for Socialdemokraterne i København ved kommunalvalget til november. Fredag den 17. april indrykkede vi en annonce i Børsen. Søndag den 19. april var annoncen i Berlingske Tidende og i Jyllands-Posten. I dag, onsdag den 22. april, var den igen i Børsen, og den vil optræde i alle tre aviser igen den næste uges tid.
Danske Advokater opfordrer ansatte i medlemsvirksomhederne til at videregive annoncen til potentielle ansøgere. Annoncen kan læses her

Ansøgningsfristen er 7. maj.

Vi kan samtidig oplyse, at det er aftalt med Frank Jensen, at han skal færdiggøre en række projekter, som han har igangsat, og at han fratræder som direktør senest den 31. juli d.å.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19