Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


03-06-2009
Ritzau: Advokater kritiserer kalendermørklægning

Ritzaus Bureau omtalte i et telegram regeringens beslutning om at mørklægge ministres kalendere – og at beslutningen vakte kritik i juridiske kredse, bl.a. i Retspolitisk Forening og hos Danske Advokater. Ændringen fratager journalister og andre borgere muligheden for at få aktindsigt i ministres mødekalender. Danske Advokater mener, at der skal stærke grunde til at ændre offentlighedsloven. ”Efter vores opfattelse medfører disse problemstillinger ikke, at det er nødvendigt generelt at undtage ministerkalendere fra reglen om aktindsigt,” skriver vicedirektør i Danske Advokater, Helle Hübertz Krogsøe, i en kommentar fra brancheforeningen. Ritzau-telegrammet blev bragt i en række andre medier, bl.a. dagbladet Information.


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19