Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


22-06-2009
Berlingske: Jurastuderende forventer mere i løn

Berlingske Business online omtalte den omdømmeanalyse, som Reputation Institute har gennemført for Danske Advokater. Et af de emner, der belyses i analysen, er de jurastuderendes forventninger til lønnen som advokat. Mens de jurastuderende i gennemsnit regnede med en månedsløn på 29.888 kr. i deres første job for et år siden, forventer de nu 31.424 kr. i det første job efter studierne. Advokat Ulrikke W. Krogbeck fra Danske Advokater, sagde i artiklen, at de stigende lønforventninger midt under finanskrisen kunne skyldes, at mange har en forventning om, at krisen ikke rammer advokatbranchen. ”Der er mindre at lave i forbindelse med virksomhedsopkøb, men der er omvendt mere at lave i konkursafdelingerne. Alt i alt påvirker krisen dog også advokatbranchen negativt. Når folk har færre penge, bliver mange mere tilbageholdende med forskellige former for advokatbistand til testamenter m.m.,« sagde Ulrikke W. Krogbeck.
 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19