Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


24-08-2009
Kampagnen kan udbygges - regionalt eller lokalt

Bestil dit lokale markedsførings-materiale hos Jypa 24/7 her (husk login)
Den store kampagne, som Danske Advokater lancerer i et samarbejde med Danske Boligadvokater, er bygget op således, at man fra centralt hold indrykker bl.a. TV- og avisannoncer mv. i medier, der sikrer den størst mulige eksponering overfor målgruppen. Samtidig vil der formentlig dukke historier om kampagnen op i medierne. Derudover er der udviklet særlige materialer, der kan anvendes regionalt eller lokalt, f.eks. i en by, eller endnu mere lokalt – hvor en advokatforening kan koble sig på kampagnen, eller hvor en enkelt virksomhed kan få sit firmanavn på materialerne.
De lokale advokatforeninger er løbende blevet orienteret om kampagnen og er blevet opfordret til at benytte sig af de mange muligheder, den giver dem. Charmen er, at man for relativt beskedne midler – regionalt eller lokalt – kan koble sig på kampagnen, der fra centralt hold får et stærkt tryk.
Regionale markedsføringspakker kan sammensættes efter nærmere aftale med de regioner - evt. advokatforeninger - som ønsker at gå ind i kampagnen. Disse del-kampagner bliver naturligvis tilpasset de budgetter, der stilles til rådighed.
Lokale markedsføringspakker kan ligeledes strikkes sammen på en måde, der er skræddersyet til den enkelte advokatforening/advokatvirksomhed.
Hvis jeres virksomhed er medlem af Danske Advokater, kan du via dit brugernavn og password logge dig ind i det lukkede medlemsafsnit, hvor du kan læse mere om de mange muligheder, der er.
Du kommer til siden ved at klikke her.
 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19