Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


20-08-2009
JP: Advokater advarer mod tinglysningskaos

Jyllands-Posten beskrev i en artikel den bekymring, som visse kredse nærer i forhold til indførelsen af digital tinglysning. I den sammenhæng sagde bestyrelsesmedlem i Danske Advokater, Allan Ohms, bl.a.:
”Man kan med rette sætte spørgsmålstegn ved det fornuftige i at være så reformivrig, inden det er bevist, at man kan levere varen.”
Formanden for Danske Boligadvokater, Henrik Høpner, der også er formand for Danske Advokaters fagudvalg for bolig, advarede i samme artikel om risikoen ved, at pengeinstitutter og andre godkendte tinglysningsanmeldere i hele EU fremover ikke bare får mulighed for at tinglyse pantebreve, men også får mulighed for at aflyse andres pantebreve i f. eks. en ejendom.
 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19