Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


18-09-2009
24 Timer: Tillid til advokater er svækket

Avisen 24 Timer omtalte Forbrugerstyrelsens undersøgelse af danskernes holdninger til forskellige brancher, som Danske Advokater har omtalt under ”nyheder” på hjemmesiden. Undersøgelsen viser, at der er mindre tillid til advokater end sidste år. I den sammenhæng snakkede avisen med Danske Advokaters administrerende direktør, Paul Mollerup. I artiklen var han bl.a. citeret for, at konjunkturvendingen er den primære årsag til tendensen. ”Mange er pludselig havnet i en uheldig situation, fordi markedet er vendt. De dårlige oplevelser afspejler lige så meget en ubehagelig situation, som den afspejler den advokat, der er brugt,” sagde Paul Mollerup blandt andet i artiklen.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19