Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


30-10-2009
Berlingske: Advokater frygter for dansk retssikkerhed

Berlingske Tidende omtalte i en artikel problemerne med de lange ventetider ved domstolene. I den sammenhæng interviewede avisen Danske Advokaters formand, Lars Svenning Andersen. Han sagde bl.a., at der er store problemer i den lange behandlingstid i voldssager ved domstolene, som medierne fokuserer meget på. ”Men det er over hele linjen, at domstolene er pressede – ligeså meget på civile sager som private søgsmål og konkurser som på voldssager,” sagde formanden. Han ville ikke sætte et præcist talt på, hvor mange penge domstolene har brug for ud over de 110 mio. kr., der blev bevilget i forsommeren, men fastslog: ”Presset ligger på byretterne. Her skal der flere dommere og mere administrativt personale til sideløbende med en effektivisering af domstolene.”

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19