Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


04-11-2009
Børsen: Retssikkerheden skrider på skatteområdet

Foreningen af Statsautoriserede Revisorer, Advokatsamfundet og Danske Advokater gik sammen om at skrive et indlæg til Børsen om retssikkerheden på skatteområdet. Anledningen var den konference om emnet, som de tre aktører arrangerede sammen den 4. november. For Danske Advokater var underskriveren formanden for Danske Advokaters fagudvalg for skatteret, Claus Holberg. I indlægget argumenteres der for, at det ikke kan være rimeligt, at det skal koste mange skatteydere penge at få deres ret i forhold til Skat. Det er konsekvensen af, at regeringen og Dansk Folkeparti har afskaffet den såkaldte omkostningsgodtgørelse for selskaber og fonde, der betyder, at det ikke længere er muligt at få 100 pct. godtgørelse for udgifter til advokater, revisorer og anden form for rådgivning, selvom man rent faktisk får ret ved domstolene. ”Det forventede skatteprovenu ved at afskaffe omkostningsgodtgørelsen for selskaber og fonde står med vores øjne slet ikke mål med den underminering af retssikkerheden for selskaber og fonde, der sker herved,” hed det bl.a. i indlægget.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19