Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


16-11-2009
Nyt magasin i alle advokaters brevkasser


Danske Advokaters uddannelseskatalog er netop udkommet – men denne gang i en ny form. Kataloget, der hidtil er udkommet to gange årligt og udelukkende har indeholdt kursusbeskrivelser, vil fremover komme på gaden en gang i kvartalet. Men ikke nok med det. I det nye nummer, der netop i disse dage havner i postkasser hos alle advokater landet over, vil der være sket en tilføjelse. Fremover vil kataloget nemlig også indeholde en række informative artikler fra os, din brancheforening, om hvad der rører sig i branchen og i Danske Advokater. Vi har samtidig valgt at gøre kursusbeskrivelserne kortere end sædvanlig, men de kan fortsat findes i deres fulde længe på www.danskeadvokater.dk - hvor du bestiller dine kurser. Med justeringen søger vi at imødekomme et udtrykt ønske fra mange medlemsvirksomheder om en styrket kommunikation. Det første skridt i denne kommunikationsoprustning var nyhedsmailen, dette er det næste. I magasinet kan du også finde en liste over de ansatte i Danske Advokaters sekretariat. Hvis du hellere vil læse magasinet på nettet, f.eks. mens du rejser, er det også muligt. Du kan læse det her

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19