Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


18-12-2009
Børsen: Gode råd til bestyrelsen

Danske Advokaters fagudvalg for bestyrelsesarbejde forudser via sin formand Niels Walther-Rasmussen, Kromann Reumert, i Børsen den 18. december 2009, at der bliver nye tider i bestyrelseslokalerne. Krisen har med alt tydelighed vist, at der mangler viden og kompetencer i bestyrelseslokalerne – og særligt i de mange pengeinstitutters bestyrelser. Han råder derfor alle bestyrelsesmedlemmer til selvkritisk at vurdere deres bidrag og være med til at stille de kritiske spørgsmål til de øvrige medlemmer. ”Når man ikke længere kan tilføre værdi, så skal man gå af”, siger han. Niels Walther Rasmussen slutter af med ti gyldne råd, som er centrale i hans undervisning og rådgivning i bestyrelsesarbejde.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19