Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


21-12-2009
Jyllands-Posten: De store advokatvirksomheder i vækst

Tilsyneladende er advokatbranchen indtil videre gået fri af finanskrisen. De store advokatvirksomheder har i første halvdel af 2009 ansat 2,6 % flere medarbejdere end sidste år ifølge en artikel i Morgenavisen Jyllands-Posten mandag den den 21. december. På de mange små advokatkontorer kradser krisen heller ikke – antallet af ansatte her er siden 1999 faldet med blot 6 %.

Advokatbranchen oplevede sidste år en vækst på 9 %, mens alle andre erhverv i gennemsnit steg 5 %. Adm. direktør i Danske Advokater, Paul Mollerup, udtaler dog: ”Nogle virksomheder har tjent godt, mens f.eks. mange boligadvokater har kunnet mærke krisen. I retshjælpssager og sager om fri proces kan advokaterne ikke få dækket deres tidsforbrug.”

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19