Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


30-12-2009
Nytårsudtalelse fra Danske Advokaters formand Lars Svenning Andersen

2009 har været et begivenhedsrigt år
For Danske Advokater var 2009 i virkeligheden år 1, hvor vi kom på plads i egne lokaler på H.C. Andersens Boulevard og med købet af Advokaternes Serviceselskab fik sekretariatet på plads. Vores første adm. direktør Frank Jensen valgte at stille op til – og blive valgt som – overborgmester i København. Godt for København og ærgerligt for os. Til gengæld fik vi ansat Paul Mollerup, som hurtigt er kommet ind i arbejdet for og med advokaterne, og vi glæder os til fortsat at udvikle Danske Advokater sammen med ham.

2009 blev også året, hvor rollefordelingen mellem Danske Advokater og Advokatsamfundet faldt på plads. Danske Advokater er brancheorganisationen, der bedriver branchepolitik, markerer advokatbranchen i forhold til omverdenen, er med til at udvikle advokaterhvervet og sikrer de danske advokatvirksomheder ordentlige arbejdsvilkår.

2010 bliver et spændende år
Danske Advokater holder sin første kongres 11.-12. juni 2010 med fokus på fremtidens advokatvirksomhed. Men der bliver også fokus på efteruddannelsen i 2010. Alle advokater skal – når året er omme – kunne dokumentere 54 timers efteruddannelse i perioden 2008-2010. Vi vil gøre vores til at det lykkes ved at udbyde en mængde relevante kurser og ved at holde alle vores medlemsvirksomheder til ilden, så deres medarbejdere opfylder målet.

Er vi på vej ind i ansvarlighedens årti?
Flere har hævdet, at det årti, vi forlader, var ”mig’ets” årti, og vi har da også set rigeligt med eksempler på konsekvenserne af grådighed og egoisme. På enestående vækst – og enestående mangel på realitetssans.

Vi har lige været værter for et klimatopmøde i København – og resultatet er vel snarere en begyndelse på en ny proces end en afslutning på noget som helst.

Både når det gælder grådigheden og klimaet kan man håbe for verden, at vi går ind i ansvarlighedens årti. Det vil i høj grad både glæde og gavne Danske Advokater, hvis det er tilfældet.

Glæde, fordi det er det, verden har brug for lige nu
Gavne, fordi advokatvirksomheder som en del af deres kerneydelse har at rådgive både private og virksomheder om, hvordan man agerer ansvarligt.

Godt nytår!
pmo

 

Sider

KURSER

Paul Mollerup
Paul Mollerup | Adm. direktør | 33 43 70 10 | pmo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Paul er overordnet ansvarlig for den daglige drift af foreningen og bindeled til Danske Advokaters formand og bestyrelse. 

 

Paul har naturligt nok fokus på Danske Advokaters strategi, økonomi og ledelse. Derudover er han som adm. direktør involveret i en lang række af Danske Advokaters projekter og opgaver. 

 

Foreningens politiske interesser, kommunikation og forretningsudvikling fylder meget i Pauls dagligdag. 

Læs mere…

33 43 70 10