Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


22-12-2009
Børsen: Barroso til kamp mod administrative byder

Danske Advokaters administrerende direktør, Paul Mollerup, er medlem af den såkaldte Stoiber Gruppe under EU-kommissionen, der arbejder med at reducere de administrative byrder for mindre og mellem store virksomheder. I den egenskab gjorde han status over arbejdet i et indlæg, som Børsen bragte. Paul Mollerup nævnte bl.a., at gruppen har fremlagt forslag, der kan reducere de samlede udgifter, der er forbundet med diverse informationsforpligtelser, med 40 mia. Euro, således at det fremover ”kun” udgør 80 mia. Euro. Han fremhævede også, at arbejdet med at reducere byrderne er blevet opprioriteret, i og med at Barroso har meddelt, at dette arbejde fremover kommer ind under hans ressort.

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19